ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Με τα... δώρα του στους οργανωμένους

Με τα... δώρα του στους οργανωμένους

Με τα... δώρα του πήγε στην συνάντηση με τους οργανωμένους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης. Τι ζήτησε από τον κόσμο και ποια ήταν η αναφορά του στον Παναθηναϊκό.
Συνάντηση ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τους εκπροσώπους της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να μοιράζει γαλοπούλες, γλυκά και από μια φανέλα της ομάδας λόγω των Χριστουγέννων. Αν μη τι άλλο, ανοιχτοχέρης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ...
Στη μεταξύ τους συνομιλία, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε την συμπαράστασή τους για την κατάκτηση του νταμπλ και φυσικά να μείνουν μακριά από ακρότητες.


"Ο Ολυμπιακός σας θέλει δίπλα του. Όπως το κάνετε μέχρι τώρα να το συνεχίσετε" ήταν το μήνυμά του και συνέχισε: "Δεν θα πρέπει να δοθούν δικαιώματα. Η αστάθεια που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει, πολύ περισσότερο εσάς, σε περίπτωση που υπάρξουν προκλήσεις. Εμείς θέλουμε ισχυρό τον Παναθηναϊκό για να έχουν αξία τα πρωταθλήματα που παίρνουμε".

Το πιο σημαντικό, όπως είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι η ομάδα να νιώθει όλο τον κόσμο στο πλευρό της. Δεν έγινε γνωστό, αν ο κ.Μαρινάκης αναφέρθηκε στις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός. Πάντως το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ οι οπαδοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν ότι η ομάδα τους βρίσκεται στον σωστό δρόμο και υποσχέθηκαν συμπαράσταση σε όλα τα ματς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου