ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Νεστέροβιτς: "Θέλουμε κόσμο στο γήπεδο (VIDEO)

Νεστέροβιτς: "Θέλουμε κόσμο σο γήπεδο

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Ράσο Νεστέροβιτς ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ για το ματς της Πέμπτης (21:45, Nοvasports) κόντρα στην Ρόμα.
Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Ράσο Νεστέροβιτς ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ για το ματς της Πέμπτης (21:45, Nοvasports) κόντρα στην Ρόμα, με τον Σλοβένο σέντερ να σχολιάζει πως το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι υψηλό καθώς οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σλοβένου σέντερ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσο Νεστέροβιτς:

Για το παιχνίδι με την Ρόμα, ο Σλοβένος σέντερ, τόνισε: "To παιχνίδι με την Ρόμα θα είναι το τελευταίο της πρώτης φάσης στην Ευρωλίγκα και  είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο από τα πρώτα δευτερόλεπτα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση. Δεν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό ματς το γεγονός πως νικήσαμε εύκολα στην Ρώμη, αυτό δεν έχει σημασία. Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι.".

Όσον αφορά στην βελτίωση που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός, ο Ράσο Νεστέροβιτς, σχολίασε: "Noμίζω πως θα πρέπει, όσο περνάει ο καιρός, να παίζουμε περισσότερο σαν ομάδα. Νομίζω πως στα τελευταία μας παιχνίδια, αυτό το πετύχαμε. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δεν είναι εύκολο, πάντα, όσα πράγματα κάνεις στην προπόνηση, να τα βγάζεις και στους επίσημους αγώνες, διότι εκεί τα πράγματα είναι διαφορερικά. Αλλά προσπαθούμε να τα καταφέρουμε".

Όσον αφορά στην σύγκριση με το ΝΒΑ, αλλά και στις διαφορές που βλέπει φέτος στην Ευρωλίγκα σε σχέση με την τελευταία του συμμετοχή πριν χρόνια στον θεσμό, τόνισε: "Σε σύγκριση με τη χρονιά που αγωνιζόμουν στην Κίντερ, το επίπεδο στην Ευρώπη έχει αλλάξει θα έλεγα πάρα πολύ. Πλέον, είναι φανερό πως υπάρχει σημαντική βελτίωση στις ομάδες, το επίπεδο είναι υψηλότερο, αλλά αυτό είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια. Στο ΝΒΑ προετοιμαζόσουν το πρωί και το απόγευμα έπαιζες αγώνα, ενώ εδώ υπάρχουν φορές που προετοιμάζεσαι ακόμα και μία εβδομάδα για ένα και μόνο ματς. Στην Ευρώπη έχεις περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσεις".

Όσον αφορά για το μήνυμα που θέλέι να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, να έρθει και να μας βοηθήσει, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν γεμίσει το γήπεδο"

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Νεστέροβιτς:

RedPlanet.gr - Nεστέροβιτς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου