ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Έρχεται ελεύθερος ο Κορομίνας στον Ολυμπιακό

Έρχεται ελεύθερος ο Κορομίνας στον Ολυμπιακό


Συνεχίζονται τα ισπανικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φεράν Κορομίνας. Η έγκυρη «AS» αναφέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε εισηγήθηκε στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού και το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης, που δεν υπολογίζεται από την Εσπανιόλ (μόλις δύο εμφανίσεις φέτος), μπορεί να αποκτηθεί με λίγα χρήματα ή ακόμη και σαν ελεύθερος.
Η Τζιρόνα έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται πως είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Ο «Κόρο», όπως αποκαλείται, ήταν βασικό στέλεχος της Εσπανιόλ στη διάρκεια της διετούς θητείας του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας, μετρώντας 30 συμμετοχές τη σεζόν 2006/07 και 26 εμφανίσεις την περίοδο 2007/08.
Ένα επιπλέον κίνητρο για τον Κορομίνας, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, αποτελεί η στενή φιλία που τον «δένει» με τον Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά και τον Άλμπερτ Ριέρα, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης για τρία χρόνια στον καταλανικό σύλλογο. Μάλιστα, η «AS» υποστηρίζει πως ο Μοϊσές έχει μιλήσει στον Κορομίνας με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τη Σούπερ Λίγκα και την Ελλάδα.
Το ισπανικό δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως αναμένονται οι πρώτες επαφές με τον Ολυμπιακό και τονίζει πως «… το μέλλον του Κορομίνας είναι μακριά από την Εσπανιόλ και φαίνεται πως βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά».
πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου