ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

"Ενδιαφέρεται για Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός" (VIDEO)

"Ενδιαφέρεται για Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Μουχάμεντ Σούμπασιτς, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Βόσνιο αμυντικό.
Μπορεί για πολλούς να καταντάει κουραστικό, αλλά είναι η "καθημερινότητα" των μετεγγραφών... Ονοματολογία, σενάρια, δηλώσεις επί δηλώσεων, παίκτες που έρχονται τη μια στην επιφάνεια σύμφωνα με... αποκλειστικότητα του εκάστοτε Μέσου και "εξαφανίζονται" ως δια μαγείας την αμέσως επόμενη ημέρα, παίκτες που όντως καταλήγουν εκεί που έλεγε από την αρχή το ρεπορτάζ. Διαλέξτε και πάρτε, για όλα έχει ο μπαξές...
Μέσα στα πολλά ονόματα που γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό, είναι και αυτό του διεθνούς Βόσνιου αμυντικού της Σεράγεβο, Μουχάμεντ Σούμπασιτς. Ο εκπρόσωπος του 22χρονου άσου, Γιαν Ντρέιερ, μίλησε στην Evening Times και ενέπλεξε τους Πειραιώτες: "Υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Ο Μουχάμεντ θα φύγει σίγουρα τον χειμώνα και υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα από τους Ρέιντζερς και την Άστον Βίλα".
Το κατά πόσο αληθεύει αυτό το σενάριο, το γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος και φυσικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να είναι ο ενδιαφερόμενος. Βέβαια, το θέμα είναι αν και κατά πόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει για αμυντικό και δη νεαρό, όταν στην ίδια ηλικία υπάρχει ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος σε έξι μήνες θα κατηφορίσει στο λιμάνι, μιας και εκπνέει ο δανεισμός του στον Πανσερραϊκό.

Πιθανότατα είναι παιχνίδι του μάνατζερ του Σούμπασιτς και απλά θα πρέπει να περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες για το αν έχει υπάρχει έστω... ψήγμα αλήθειας. Πάντως, η λογική λέει ότι το σενάριο είναι απλά σενάριο και τίποτα παραπάνω. Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, έχει παίξει 40 φορές με την φανέλα της Σεράγεβο (ένα γκολ), ενώ είναι και δυο φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας (ένα γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου