ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα χρειάζεται προσοχή στους Σπάθες!

Τώρα χρειάζεται προσοχή στους Σπάθες!
ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...Η εδραίωση του Ολυμπιακού στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ήταν κάτι το αναμενόμενο. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά άν η διαιτησία δεν έκανε το... θαύμα της στα παιχνίδια του Παναθηναικού και δεν τον διατηρούσε με σφυρίγματα-ενέσεις ώς τώρα στην θέση που βρίσκεται.

Βλέποντας όμως πως το πράγμα δεν προχωράει με τα όσα συμβαίνουν στην Παιανία έχει βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο πλάνο για να διατηρήσει τους πράσινους στην ...ζωή. Στόχος είναι η άμεση εφαρμογή εντυπώσεων σε παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός είναι καθαρά πρωταγωνιστής και δεν χρειάζεται (όπως πάντα) τη βοήθεια κανενός.
Αυτό πρέπει να προσέξει τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι ...σπαθάτοι και οι διάφοροι δεν έχουν αποσυρθεί (ακόμα) από την ενεργό δράση και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να ενεργοποιήσουν το πλάνο της τελικής επίθεσης. Οι προκλήσεις θα είναι μοναδικές και με τον τρόπο τους θα προσπαθήσουν να βάλουν στο παιχνίδι και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τα καλύτερα-προβοκάτσια έρχονται. Να είστε σίγουροι! Πάρτε τα μέτρα σας.


Κάποια φαλτσοσφυρίγματα δεν είναι ακθόλου τυχαία. Σφυρίγματα που βγάζουν μάτια γίνονται για να δημιουρούνται εντυπώσεις. Για να παίρνουν το μήνυμα οι υπόλοιποι που ακολουθούν χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση μέρουν των ΜΜΕ που διατηρούν την ...καλή συνεργασία με την Αρματωλών και Κλεφτών.
Προσδοκούν πως με αυτή την κατάσταση θα τσαλακώσουν την εικόνα του Ολυμπιακού στη κοινή γνώμη και την κατάλληλη στιγμή θα χτυπήσουν με τον γνωστό τους τρόπο. Αυτό που οι πρώην πλέον πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι της πράσινης ΠΑΕ έκαναν σημαία τους τη περσινή σεζόν και που τους χάρισε ένα πρωτάθλημα χειρότερο εκείνο του Δούρου.

Αυτοί που για ογδόντα παιχνίδια δεν έχουν δει πέναλτι σε βάρος της ομάδας τους συνεχίζουν το σκοτεινό τους έργο και το οποίο είναι ανεξάρτητο της όποιας κατάστασης έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό τους. Αλλωστε μπορεί μεταξύ τους να σφάζονται αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό είναι σύμμαχοι και ορκισμένοι εχθροί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου