ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

H ερυθρόλευκη Τρίπολη (PHOTOS+VIDEOS)

H ερυθρόλευκη Τρίπολη

Το γήπεδο του Αστέρα φόρεσε τα ερυθρόλευκα του για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Δείτε videoς από τις αντιδράσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την εντυπωσιακή κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ακολούθησε την ομάδα στην Τρίπολη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον τοπικό Αστέρα, έζησε με αγωνία την εξέλιξη του παιχνιδιού, αποθεώθηκε στο φινάλε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και αποχώρησε από το γήπεδο με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.

Από νωρίς βρέθηκαν στην Τρίπολη και εκατοντάδες ερυθρόλευκοι οπαδοί από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου αλλά και από την Αθήνα, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα τόσο στην πόλη όσο και μέσα στο γήπεδο όπου τραγουδούσαν για 90 λεπτά.
 Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός πήγε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για να πάρει την πρόκριση με όλα τα όπλα του. Με τους περισσότερους παίκτες να είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, με 2.000 φίλους που γέμισαν την κερκίδα των φιλοξενούμενων αλλά και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας στο πλευρό της.

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο γήπεδο του Αστέρα μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Κομινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Περνώντας μέσα από τους φιλάθλους του Αστέρα (χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό) κατευθύνθηκε προς τα δημοσιογραφικά μπουθ από όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι.


Η λύτρωση όμως ήρθε στο 86' από τον Αριέλ Ιμπαγάσα παρόλο που ο Ολυμπιακός είχε μείνει στο χορτάρι

Marinakis Kai Gipedo



Marinakis



Apotheosi Marinaki




Plana Apo Tis Kerkides


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου