ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ώρα για ενίσχυση

24/12/2010

Ώρα για ενίσχυση


Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του για το 2010 οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους στην μεταγραφική ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ώστε να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους».Αρχικά από τον εν Ελλάδι χώρο οι Πειραιώτες εξετάζουν αρχικά την περίπτωση του Φρανσίσκο Χαβίτο ο οποίος είναι και ο διακαής πόθος του Βάσκου τεχνικού. Το συμβόλαιο του Ισπανού με τον Άρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στον Πειραιά πιστεύουν πως μπορούν να τον αποκτήσουν έστω και με κάποιο μικρό ποσό τον Ιανουάριο. Επίσης στην λίστα βρίσκονται και αρκετά ονόματα από νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει με τις ομάδες τους στην Σούπερ Λιγκ. Βέλλιος, Ανάκογλου, Τάτος, Φορτούνης, Γεωργιάδης και Βασικαλάκης είναι μερικά από τα ονόματα που βρίσκονται στα υπ’ όψην και στον Ολυμπιακό εξετάζουν ποιες μπορούν να προχωρήσουν.

Αρκετά είναι και τα ονόματα που ακούγονται από το εξωτερικό. Αρχικά το όνομα το οποίο προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι εκείνο του Χαμίτ Άλτιντοπ της Μπάγερν Μονάχου. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στους Πειραιώτες μαζί με τον Τόρστεν Φρινγκς της Βέρτνερ Βρέμης τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Κατά τα άλλα, από πιο… «μικρά» ονόματα, στο προσκήνιο επανέρχεται και πάλι το όνομα του Τετέι της Ρόζενμποργκ, ο οποίος αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε και υπό προϋποθέσεις η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει ιδιαίτερα και μετά τον τραυματισμό του Ντουντού.

Από κει και πέρα στην λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκονται και πολλοί νεαροί άσοι από Γαλλία και Σκανδιναβία. Ο Κολομβιανός, Κάρλος Σάντσεζ της Βαλενσίεν, ο Πορτογάλος Πάολο Μασάδο της Τουλούζ, οι Στεφάν Μαρβό, Κλεμάν Σαντόμ και Μαρβίν Μαρτίν της Σοσό αλλά και ο Γκουεϊντά Φοφάνα της Χάβρης είναι μερικά από τα ονόματα τα οποία εξετάζονται από το Σαμπιονά και έχουν παρακολουθηθεί από τον Σέρβο σκάουτερ. Από την Σκανδιναβία οι περιπτώσεις που είναι υπό παρακολούθηση είναι οι Ντένι Άβνιτς της Έλσφμπρογκ και ο Σκιέλμπρεντ της Ρόζενμποργκ. Σίγουρα πολλά τα ονόματα ωστόσο δύσκολο είναι να γνωρίζουμε ποιες εξ αυτών θα προχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου