ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Με τον "τρομοκράτη" στον Βόλο

Με τον "τρομοκράτη" στον Βόλο

 

Για πρώτη φορά ο Ράφικ Τζιμπούρ συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο επιθετικός του Θρύλου μπήκε κανονικά στην αποστολή της αναμέτρησης της Κυριακής και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί από τον Ισπανό κόουτς, αν ο ίδιος φυσικά το κρίνει απαραίτητο.

Αντιθέτως, ο Ντουντού Σεαρένσε έμεινε εκτός αποστολής για το ματς στον Βόλο. Ο Βραζιλιάνος μέσος των "ερυθρολεύκων" ναι μεν είχε ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, όμως είναι ακόμα ανέτοιμος για να μπορέσει να προσφέρει.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:
"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα (Σάββατο) στις 15:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 30/1, 17:15), αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Ο Ουρτάδο ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Χολέμπας.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο (Κυριακή) στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου