ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (74-79) στο κλειστό της Ζωφριάς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (74-79) για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Σπανούλης: Δεν ήταν καλός ο V-Span, μένοντας μόλις και μετά βίας στους πέντε πόντους, αγωνιζόμενος 24'32''. Πάντως, έβαλε το καθοριστικό τρίποντο στο τέλος, όταν έκανε το 71-76 από την γωνία, τελειώνοντας το ματς. Άφησε το στίγμα του και σε μια βραδιά, που κινήθηκε σε "ρηχά νερά".

Μπουρούσης: Εξαιρετικός ο Καρδιτσιώτης σέντερ του Ολυμπιακού, καθώς σε 23'53'' σημείωσε 19 πόντους με πολύ καλά ποσοστά, κατέβασε επτά ριμπάουντ και έκανε ένα κλέψιμο. Πληθωρική παρουσία του Έλληνα άσου, που ξεχώρισε σε σχέση με τους περισσότερους συμπαίκτες στο κλειστό της Ζωφριάς.


Κέσελ: Ο Σέρβος φόργουορντ πέτυχε ένα τρίποντο όλο και όλο σε 19'16'', ενώ είχε και τρία ριμπάουντ. Περιμένει σαφώς παραπάνω από το 3άρι του ο Ολυμπιακός και ιδίως στο σκοράρισμα.

Πελεκάνος: Έπαιξε για 04'27'' και δεν καταγράφηκε σε οποιαδήποτε στατιστική κατηγορία. Έβγαλε κάποιες άμυνες, αλλά μέχρι εκεί.

Μαυροκεφαλίδης: Δεν ήταν κακός, αλλά ούτε και σούπερ. Πέτυχε εννέα πόντους σε 12'28'', αλλά οι πέντε προήλθαν από βολές. Μάζεψε και τρία ριμπάουντ ο πάουερ φόργουρντ των Πειραιωτών, ενώ είχε και ένα κλέψιμο.

Χαλπερίν: Καλός ήταν ο Ισραηλινός, ο οποίος είχε εννέα πόντους με 3/4 δίποντα και 1/2 τρίποντα, πήρε τρία ριμπάουντ, μοίρασε δυο ασίστ και έκανε άλλα τόσα κλεψίματα. Μεστή εμφάνιση, γι' αυτό και έμεινε 25'20'' πάνω στο παρκέ.

Γλυνιαδάκης: Έπαιξε 04'15'' και δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, παρά μόνο μάζεψε ένα ριμπάουντ. Δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται από την αρχή της σεζόν.

Νίλσεν: Έβαλε επτά πόντους σε 15'24'', θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερα στα ριμπάουντ (μόλις ένα επιθετικό), αλλά μοίρασε δυο τελικές πάσες. Έχει παίξει και χειρότερα ο Αυστραλός, που οφείλει να δικαιώσει τον προπονητή του, που τον επανέφερε στην Α1 αντί του Γκόρντον.

Παπανικολάου: Μόλις δυο πόντοι σε 19'44'' από το νεαρό άσο, βοήθησε στα ριμπάουντ με πέντε. Είχε ακόμα μια ασίστ και ένα κλέψιμο, αλλά το θέμα είναι να μπορεί να βοηθάει περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί υστερεί ο "Παπ", που όμως έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Έρτσεγκ: Μαζί με τον Μπουρούση ξεχώρισε για τον Ολυμπιακό. Σημείωσε 14 πόντους σε 23'56'', πήρε τέσσερα ριμπάουντ, είχε δυο ασίστ και στο σύστημα αξιολόγησης βρέθηκε πίσω μόνο από τον Καρδιτσιώτη. Συνέβαλε στο να αποφύγει το στραπάτσο η ομάδα του Πειραιά.

Τεόντοσιτς: Έμεινε στο παρκέ για 26'45'', πέτυχε 11 πόντους με 3/8 τρίποντα και 2/2 βολές, μοίρασε πέντε τελικές πάσες, έκανε ένα κλέψιμο, αλλά και τέσσερα λάθη. Γενικότερα δεν είναι στα πολύ καλά του ο Μίλος, αλλά τουλάχιστον έκανε ορισμένα πράγματα καλύτερα σε αυτό το ματς σε σχέση με άλλα που προηγήθηκαν.

Κατσίβελης: Δεν αγωνίστηκε καθόλου στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου