ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Super League ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ (VIDEOS)

Super League: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 2-0 (video)


panathinaikos ergotelis 2 0 videoΟ Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Super League με σκόρερ τους Gilberto Silva (7΄) και Kante (39΄). Οι «πράσινοι» έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στο β΄ μέρος. Πλέον πλησίασαν τον Ολυμπιακό στους 4 βαμθούς και περιμένουν το στραβοπάτημά του στο Βόλο.

Το παιχνίδι απέκτησε από νωρίς ρυθμό με το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Gilberto Silva στο 7ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στη συνέχεια στην επίθεση και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Τζόρβας στάθηκε στο ύψος όποτε χρειάστηκε. Στο 39΄, μάλιστα, ο Kante έκανε το 2-0, γκολ το οποίο προήλθε και αυτό από κόρνερ. Στο 44΄ ο Budimir απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει, όταν έφυγε μόνος του απέναντι στον Τζόρβα, ο οποίος έσωσε με τα πόδια την ομάδα του. Οι «πράσινοι» έδειξαν να επαναπαύονται και ο Εργοτέλης το εκμεταλλεύτηκε έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο β΄ μέρος. Παρόλα αυτά, δεν πλησίασε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, πέρα από ένα τετ α τετ του Budimir στις καθυστερήσεις, ο οποίος αστόχησε.
Σκόρερ: 7΄ Gilberto Silva, 39΄ Kante
Κίτρινες: Βύντρα, Kante / Romano
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Boumsong, Kante, Ιωαννίδης, Κατσουράνης (81΄ Simao), Gilberto Silva, Νίνης (71΄ Καραγκούνης), Govou (71΄ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Cisse
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Hieblinger, Wisio, Beto (61΄ Κυριακίδης), Oliseh (61΄ Φραγκουλάκης), Junior, Romano (80΄ Καρελής), Verpakovskis, Budimir
Τα γκολ από το Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 2-0 (video)


Ηρακλής – Κέρκυρα 0-0: Όλα τα βίντεο με την κάμερα του Sportena


ira-kerkyraΟ Ηρακλής περιορίστηκε στο ισόπαλο 0-0 στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο στάδιο, για την 20ή αγωνιστική της Super League 2010-2011. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε μέτρια εμφάνιση και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, που θα της επέτρεπε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, με συνέπεια στο τέλος να υπάρξουν αποδοκιμασίες από τους «κυανόλευκους» οπαδούς.
Η κάμερα του Sportena βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο, για να σας μεταφέρει με HD video την ατμόσφαιρα στην εξέδρα, τα παραλειπόμενα του αγώνα, καθώς και τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά τη λήξη.


Το δεύτερο σκέλος των δηλώσεων του τεχνικού των «κυανόλευκων» στην Συνέντευξη Τύπου:


Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Ηρακλή, Μαρίνου Ουζουνίδη:


Οι δηλώσεις του προπονητή της Κέρκυρας, Bozidar Bandovic, στην Συνέντευξη Τύπου:


Η αγανάκτηση του κόσμου του Ηρακλή, με τη λήξη του αγώνα:


Τα συνθήματα των οπαδών της Κέρκυρας:


Τα συνθήματα των οπαδών του Ηρακλή στο α’ ημίχρονο:

Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 0-2 (video)


xanthi aek 0 2 videoΗ ΑΕΚ δεν πτοήθηκε ούτε από τις απουσίες της και πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την Ξάνθη. Ο Leonardo άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Λυμπερόπουλος στο 26΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Michel άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.


Μόλις στο 3ο λεπτό ο Leonardo εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βάλλα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η Ένωση κλείστηκε στην άμυνά της και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Στο 26΄ μάλιστα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ίδια ήταν η εικόνα και στο β΄ μέρος, με τους Ακρίτες να πιέζουν, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Στο 61΄ είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, αλλά ο Καζάκης αρχικά και ο Poy στη συνέχεια δε σημάδεψαν σωστά από πλεονεκτική θέση. 20 λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν και τις τελευταίες ελπίδες τους να ξαναμπούνε στο ματς, αφού το σουτ του Βασιλακάκη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Σκόρερ: 3΄ Leonardo, 26΄ Λυμπερόπουλος
Κίτρινες: Marcelinho, Βάλλας, Quintana / Λυμπερόπουλος, Leonardo, Λαγός, Eder
Συνθέσεις
Ξάνθη: Gspurning, Μπέρτος (77΄ Quintana), Βάλλας, Κωστούλας, Stewart, Boateng, Φλίσκας (59΄ Καζάκης), Katongo (70΄ Βασιλακάκης), Marcelinho, Poy, Σουάνης
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αργυρίου, Jahic, Nasuti, Dadomo, Γκέντσογλου, Michel (63΄ Diop), Καφές, Eder, Leonardo (80΄ Νικόλτσης), Λυμπερόπουλος (67΄ Λαγός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου