ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Προσχηματική και αυθαίρετη απόφαση

Προσχηματική και αυθαίρετη απόφαση

Η μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό σχολιάστηκε από κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που εκφράζει ανεπίσημα τη δυσαρέσκειά της για την κίνηση της ΕΠΟ να αλλάξει τις ημερομηνίες, χαρακτηρίζοντας παράνομη την μεταγραφική κίνηση των πρασίνων.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 η προθεσμία εγγραφής σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν έως τις 31 Αυγούστου 2010 και δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως σήμερα.
Έπειτα από την ανακοίνωση αυτή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την απόκτηση του ελεύθερου Στέφανου Κοτσόλη προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.

Η απόφαση της ΕΠΟ χαρακτηρίζεται από κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως προσχηματική και αυθαίρετη, καθώς οι νόμοι θεσπίζονται για να τηρούνται. Άλλωστε, σύμφωνα με την οδηγία της UEFA, δικαίωμα μεταγραφής έχουν οι παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι είτε με λύση είτε με λήξη συμβολαίου ως τις 31/8, κάτι που δεν υιοθέτησε η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει στις 31 Ιανουαρίου ότι δικαίωμα μεταγραφής έχουν όσοι είχαν λύσει η τερματίσει τα συμβόλαιά τους μέχρι και τις 30/6/2010, ενώ σήμερα όχι μόνο έδωσε παράταση σχεδόν άλλης μιας εβδομάδας, αλλά μετέθεσε και την ημερομηνία λήξης των συμβολαίων των ελεύθερων ποδοσφαιριστών στις 31/8/2010. Τόσο απλά, τόσο παράτυπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου