ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πολέμης: Προσπαθήσαμε για μεταγραφή, αλλά δεν προλάβαμε

Πολέμης: Προσπαθήσαμε για μεταγραφή, αλλά δεν προλάβαμε

 
Στην αποκάλυψη ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για την πραγματοποίηση μίας μεταγραφής αλλά δεν τα κατάφερε, προέβη ο Αδαμάντιος Πολέμης, στο περιθώριο του δείπνου που παρέεθσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Το δείπνο έγινε για να έρθουμε πιο κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα, είναι σημαντικό αυτό. Με τους άλλους που είναι στην αφάνεια, πρέπει εμείς να δείξουμε έμπρακτα πως είμαστε κοντά τους, κοντά στην ομάδα. Δουλέψαμε και για μεταγραφές, αλλά we run out time. Δεν προλάβαμε», είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του «τριφυλλιού».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προσπάθεια των «πρασίνων» αφορούσε την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό, στον οποίο και δόθηκε δανεικός ο Ντάνι Φερνάντες.

Στη συνέχεια ο κύριος Πολέμης αναφέρθηκε στον ρόλο του στην ΠΑΕ: «Όσο μένουν οι υπόλοιποι στην αφάνεια, κάποιος πρέπει να βοηθά στη συσπείρωση της ομάδας και αυτό κάνω εγώ». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ανέφερε: «Βοηθάμε κι εμείς για τη συσπείρωση της ομάδας και ό,τι γίνεται είναι για το καλό».

Από τους ποδοσφαιριστές έλειψε μόνο ο Αλέξανδρος Τζόρβας λόγω ίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου