ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

"Αστακός" η Τούμπα

"Αστακός" η Τούμπα

"Αστακός" θα είναι η Τούμπα, καθώς θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18:00).
Μπορεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι κεκλεισμένων των θυρών, όμως ο βαθμός επικινδυνότητάς του παραμένει μεγάλος.
Ο λόγος είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη... κινητικότητα εκ μέρους των φίλων του "Δικεφάλου του Βορρά" και θα υπάρχει πολύς κόσμος έξω από το γήπεδο, μιας και υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται από την απόφαση του αθλητικού δικαστή. Λογικό από την στιγμή που αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει να γίνει λίγος ντόρος και βαβούρα παραπάνω...


Για το λόγο αυτό, βρίσκεται επί ποδός η Ελληνική Αστυνομία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά και την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς. Άπαντες δουλεύουν πυρετωδώς για να καταστρώσουν το επιχειρησιακό σχέδιο, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν φθάσει έγγραφα από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τα οποία αφορούν στα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ συνεχείς είναι και οι τηλεφωνικές επαφές των στελεχών των δύο πλευρών.

Η εντολή από την ηγεσία της Ελ.ΑΣ. είναι σαφής: "Προστασία στην αποστολή του Ολυμπιακού από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη".

Γι' αυτό το λόγο, στη Θεσσαλονίκη θα έρθουν και δυνάμεις της Αστυνομίας από την Αθήνα, ενώ υπάρχει η σκέψη να πετάει ελικόπτερο πάνω από την Τούμπα για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης. Τα δρακόντεια μέτρα, βέβαια, αποτελούν και αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έστειλε σχετικό έγγραφο στην ΕΛ.ΑΣ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου