ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0 (video)

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0 (video)

Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τον Εργοτέλη με σκορ 3-0, χάρη σε ένα "εκρηκτικό" 20λεπτο στην επανάληψη, με τα γκολ των Μοδέστο (47'), Πάντελιτς (58') και Μιραλάς (65'). Πλέον, θέλει δύο νίκες ακόμη για να εξασφαλίσει το φετινό πρωτάθλημα. Απέκρουσε πέναλτι ο Πάρντο.
Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς "καθάρισε" τον Εργοτέλη με σκορ 3-0, στο κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 25η αγωνιστική της Superleague, χάρη σε ένα "εκρηκτικό" 20λεπτο στην επανάληψη, με τα γκολ των Μοδέστο (47'), Πάντελιτς (58') και Μιραλάς (65'). Καταλυτική η παρουσία του Ιμπαγάσα που μπήκε ως αλλαγή, ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση από τον Βέλγο στράικερ, θετική παρουσία από τον Ζαϊρί, ενώ απέκρουσε πέναλτι στο 29' ο Πάρντο.
Με την επικράτηση του αυτή, ο Ολυμπιακός, σημείωσε 12 σερί νίκες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, έφτασε τους 64 βαθμούς στην Superleague και πλέον χρειάζεται ακόμη δύο νίκες μόνο ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, ο οποίος θα είναι ο 38ος στην ιστορία της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα 48 γκολ στην διοργάνωση και συνεχίζουν να διαθέτουν τόσο την καλύτερη επίθεση, όσο και την καλύτερη άμυνα (12γκ) στον θεσμό.

Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες είναι ο ΠΑΟΚ τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα την Κυριακή στις 13 Μαρτίου και μετά ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ (20/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι με δύο σερί νίκες σε αυτά τα παιχνίδια θα έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν με πανηγυρικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και αυτός, πλέον, είναι ο στόχος της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, δηλαδή, το "2 στα 2" κόντρα στους δύο "Δικέφαλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου