ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Η κριτική των παικτών




Η κριτική των παικτών
6/3/2011
Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του και την έλλειψη του κόσμου να επηρεάζει εμφανώς τους ερυθρόλευκους κατάφερε να πάρει τη νίκη παίζοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Ο Πάρντο που κράτησε το μηδέν αποκρούοντας πέναλτι και ο Μοδέστο που τα έκανε όλα και σκόραρε κιόλας ήταν οι κορυφαίοι του Θρύλου…
ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ: Μπορεί η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού να του εξασφάλισε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα, ωστόσο στη μοναδική φορά που χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με απόλυτη επιτυχία, αποκρούοντας το πέναλτι του Λεάλ και κρατώντας το μηδέν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα, δεν έχασε μάχες, ωστόσο δε μπόρεσε να προσφέρει καθόλου στην ανάπτυξη αφού έκανε αρκετά λάθη στις περισσότερες από τις προωθήσεις του.

ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Πολύ ποιοτικό και γεμάτο παιχνίδι από τον Σουηδό. Παίρνοντας άριστα στα αμυντικά του καθήκοντα βοήθησε και πάρα πολύ επιθετικά ανεβάζοντας σωστά την ομάδα ενώ απείλησε και στην επίθεση. Δύο εξαιρετικά γυριστά σουτ που από το δεύτερο ο Μοδέστο έκανε το 1-0 και μια κεφαλιά πάσα στο Ντουντού.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ολοκληρωτικός! Δεν έχασε καμία φάση, κάλυψε όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν, κατηύθυνε άριστα την άμυνα και έκοβε επιθέσεις ακόμα και ως αμυντικό χαφ με αποτέλεσμα να βοηθάει στην ανάπτυξη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα, ήταν αλάνθαστος και δείχνει να ξεπερνάει το τρακ του βάρους της φανέλας, έχοντας αρχίσει να βοηθάει και στην ανάπτυξη με μικρά αλλά στα σταθερά βήματα.

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΔΕΣΤΟ: Μακράν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού για μια ακόμα φορά. Κάλυψε όλα τα κενά που του άφηνε ο Ντουντού στο πρώτο ημίχρονο, πάλεψε πολύ στο κέντρο, σκόραρε και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του, και «κέρασε» το τρίτο γκολ στο Μιραλάς με εκπληκτική πάσα. Και ως επιστέγασμα αγωνίστηκε και ως κεντρικός αμυντικός στην θέση του Παπαδόπουλου για να περάσει στα χαφ ο Ουρτάδο! Πολλά μπράβο.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΕΑΡΕΝΣΕ: Δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στην ανάπτυξη και ο Ολυμπιακός έμοιαζε «κομμένος» στη μέση ενώ και αμυντικά έκανε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να μην «φτάνει» ο Μεδέστο κι έτσι ο Εργοτέλης να «πάρει» κάποια στιγμή το κέντρο. Δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΖΑΟΥΑΝΤ ΖΑΪΡΙ: Πολύ γεμάτη παρουσία, με πολλές κούρσες, σωστές μεταβιβάσεις, συνεχείς εναλλαγές στις πλευρές στις πλευρές και το παιχνίδι του. Δραστήριος, προκάλεσε πολλά ρήγματα και αναστάτωσε με την τεχνική και την ταχύτητα του όλη την άμυνα του Εργοτέλη.

ΝΤΕΝΙΣ ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά αλλά η μεταφορά του στην αριστερή πλευρά τον «εξαφάνισε». Στην επανάληψη, αν και το παιχνίδι του Ολυμπιακού «έγερνε» αριστερά, ο Δανός απείλησε ουσιαστικά, κυνήγησε το γκολ και βοήθησε. Του λείπουν παιχνίδια και ψυχολογία και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ: Ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο έκανε την άμυνα του Εργοτέλη άνω κάτω. Στην συνέχεια το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Κυριακίδη τον περιόρισε και παράλληλα τον εκνεύρισε σε τέτοιο σημείο ώστε να «σκυλιάσει» και να καταφέρει να πετύχει το τρίτο γκολ του Θρύλου, αποδεικνύοντας την εκτελεστική του δεινότητα.

ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Μπορεί να τον είδαμε πολλές φορές εκτός περιοχής και μακριά από το πεδίο δράσης του, με βάση τον ρόλο που είχε, αλλά ήταν μόνιμη απειλή για τον Εργοτέλη καθώς ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Πίεσε πολύ τους αντίπαλους αμυντικούς, κυνήγησε το γκολ και το πέτυχε δείχνοντας την κλάση του για μια ακόμα φορά.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Μπήκε στο ημίχρονο και άλλαξε όλη την εικόνα του Ολυμπιακού. Νοικοκύρεψε το παιχνίδι των ερυθρόλευκων, μοίρασε σωστά τη μπάλα, έδωσε ουσία στα «στημένα» και έκανε την ομάδα πιο δημιουργική και απειλητική.

ΜΟΪΣΕΣ ΟΥΡΤΑΔΟ: Στα είκοσι ,περίπου, λεπτά που αγωνίστηκε και με τον Εργοτέλη να είναι κλεισμένος πίσω και να μην απειλεί δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν μπόρεσε να δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου