ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Eρνεστο Βαλβέρδε: Νίκη και στην Τούμπα (video)

Eρνεστο Βαλβέρδε: Νίκη και στην Τούμπα (video)

6/3/11
Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έφτασε ο Θρύλος στη 12η διαδοχική εντός έδρας νίκη, αλλά και στους στόχους που έχει εν όψει ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική.

«Όπως σε κάθε ματς έτσι και στην Τούμπα, πάμε για τη νίκη», σχολίασε ο Βάσκος κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε σήμερα σε άδειο γήπεδο, όπως είχε συμβεί και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως την επόμενη αγωνιστική θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Ο «τσινγκούρι» πρόσθεσε ότι θα είναι δύσκολο το έργο της ομάδας του η οποία παίζει πάντα και παντού για τη νίκη, ενώ τόνισε ότι: «είναι άσχημο να παίζουμε σε άδειες εξέδρες, διότι εμείς παίζουμε μπάλα για τον κόσμο και αυτός σήμερα απουσίαζε. Το σημαντικό βέβαια είναι να μην ξαναγίνει».

Για το πως έφτασε ο Θρύλος στη νίκη ο Βάσκος είπε: «Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες, αλλά γνωρίζαμε τη σημασία που είχε το ματς. Μόλις μπήκε το πρώτο γκολ στη συνέχεια ο αντίπαλος ανοίχτηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα για μας». Τέλος ο τεχνικός του Θρύλου μας κλήθηκε στις δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση να μιλήσει και για τους παίκτες που παρέταξε και είπε αυτό που υποστηρίζει πάντα, ότι δηλαδή, όλοι οι παίκτες του είναι ίσοι απλά παίζουν αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. «Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πάντα ξεκινούν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη ΝΕΤ μετά το ματς με τον Εργοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου