Αναλυτικά οι δηλώσεις Μώραλη:
«Μια καλή εμφάνιση είχαμε, με πάθος με δύναμη, ένα καλό σκορ σε ένα άδειο γήπεδο που πάντα κρύβει κινδύνους και πραγματικά μας φέρνει κοντά στο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως 5 αγώνες, θέλουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί να πετύχουμε ισάριθμες νίκες και αν είναι δυνατόν να αυξήσουμε τη διαφορά μας από τον δεύτερο και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα επίσης να πω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ο φόβος που υπάρχει στους διαιτητές. Είδαμε πάρα πολλά λάθη και σήμερα, κυρίως σε βάρος του Ολυμπιακού. θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κλίμα φόβου προς τους διαιτητές, θα πρέπει να βγουν και να σφυρίζουν άφοβα, χωρίς το φόβο πιθανών τιμωριών ή γενικότερα για μια ακραία και άσχημη κριτική.

Από εκεί και πέρα, επειδή κυκλοφορούν πολλά μεταγραφικά σενάρια, να ξεκαθαρίσω ότι καμία μεταγραφή και σε καμία διαπραγμάτευση δε βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Αυτή η «μεταγραφολογία» κάνει κακό στην ομάδα και οφείλουμε να την προστατεύουμε. Η μόνη μεταγραφή που θα πραγματοποιήσουμε πριν τη λήξη του πρωταθλήματος είναι αυτή του Πάρντο.

Με την ευκαιρία που μιλώ και σε σας, θέλουμε και όλη η κριτική των τηλεοράσεων να γίνεται ελεύθερα, χωρίς κλίμα φόβου στις μεταδόσεις τους».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη