ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2011

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2011: Η πιθανή ενδεκάδα του Ατρόμητου


telikos kypellou elladas endekada atromitosΙστορία θέλει να γράψει απόψε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό και ευελπιστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και να αυτή που θα σηκώσει στον Αττικό ουρανό το τρόπαιο.


Ο Γιώργος Δώνης πέρα από ζητήματα τακτικής, έχει ρίξει το βάρος του τις τελευταίες ημέρες και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς επιθυμεί να αποφορτίσει τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει κόντρα στην «Ένωση» την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο κύριος Δώνης θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τους Itandje, Σκόνδρα, Baszczynski, Sambou, Νάστο, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Sarmiento, Saganowski, Camara, Αναστασάκο, να συνθέτουν πιθανότατα το αρχικό σχήμα.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2011: Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ


telikos kypellou elladas endekada AEKΗ πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ. Εννέα χρόνια «ξηρασίας» από τίτλους είναι πάρα πολλά για μια ομάδα με την ιστορία της «Ένωσης», γι’ αυτό και η κατάκτηση του τροπαίου στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, αποτελεί επιτακτική ανάγκη.


Ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Manolo Jimenez, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τους Saja, Γεωργέα, Καράμπελα, Δέλλα, Mateos, Diop, Μάκο, Michel, Λυμπερόπουλο, Scocco και Blanco, να συνθέτουν όπως όλα δείχνουν την αρχική ενδεκάδα.
Μιλώντας προς τους παίκτες του ο Jimenez τους τόνισε ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν θα έχουν πρόβλημα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός προπονητής είπε: «Αν παίξουμε δέκα ματς με τον Ατρόμητο, θα κερδίσουμε τα εννέα. Σημασία έχει όμως τι θα κάνουμε στον τελικό. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Βρίσκεστε 90 λεπτά από το να μπείτε στην ιστορία του συλλόγου. Σας έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ανταποδώστε μου την εμπιστοσύνη στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου