ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ανακοινώθηκε ο Μαθία, «τρέχουν» οι εξελίξεις

Ανακοινώθηκε ο Μαθία, «τρέχουν» οι εξελίξεις

28/04/2011
Ανακοινώθηκε ο Μαθία, «τρέχουν» οι εξελίξεις
Την έναρξη της συνεργασίας με τον Εντουάρντο Μαθία που αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Από βδομάδα αρχίζουν να… τρέχουν τα μεταγραφικά στους «ερυθρόλευκους» που όπως έγινε γνωστό θα δώσουν φιλικά στην Κύπρο στις 10 και 12 Μαΐου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρόντων και των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Σωκράτη Κομινάκη, συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Ισπανό και ήρθαν σε οριστική συμφωνία πράγμα που ανακοινώθηκε και επίσημα στο σάιτ του συλλόγου. Αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό και με το ραντεβού που προηγήθηκε ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, θα δρομολογήσουν και τα μεταγραφικά στην ομάδα. Από την ερχόμενη εβδομάδα οι Πειραιώτες θα αρχίσουν να τρέχουν το συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να προσδιοριστούν οι στόχοι για τους οποίους θα κινηθούν στο «παζάρι».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα παραδώσει στην διοίκηση στις 16 Μαΐου την λίστα με τους παίκτες που θεωρεί ότι δεν του χρειάζονται εν όψει της νέας σεζόν κάτι που όπως είναι λογικό θα επηρεάσει και τις προσθήκες.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, στις 10 και 12 Μαΐου, στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Τέλος, από τους «ερυθρόλευκους» εκφράστηκε δυσαρέσκεια σε ότι αφορά την ποινή των 40 χιλιάδων ευρώ που τους επιβλήθηκε καθώς στην διοίκηση θεωρούν ότι δεν δικαιολογείται μία τέτοια ποινή λόγω μίας ανακοίνωσης συνδέσμου οργανωμένων που δεν εκφράζει την επίσημη θέση της ομάδας.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου