ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Διάχυτη η απογοήτευση

Διάχυτη η απογοήτευση

Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι κρίσιμη, το "ώρα μηδέν..." ισχύει όσο ποτέ άλλοτε και πλέον δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση στις όποιες κινήσεις, ούτε και αποθέματα υπομονής. Φυσικά, ένα από τα τμήματα που "πληρώνει" την οικονομική δυσπραγία του Συνδέσμου είναι αυτό το του γυναικείου πόλο.

Ο Χάρης Παυλίδης παραιτήθηκε την Τρίτη το βράδυ, οι παίκτριες έχουν φτάσει στα όριά τους, την ώρα που η τωρινή διοίκηση υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε για δυο μήνες και έχει καθίσει ήδη έξι. Μήπως υπάρχει και κανείς καλύτερος ή πρόθυμος να πάρει την θέση των ανθρώπων που τώρα τρέχουν όλα τα θέματα; Ρητορικό το ερώτημα...

Τρεις παίκτριες του Θρύλου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μίλησαν στο thrylos.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο του Πειραιά και την πρόκριση στους τελικούς της Α1. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη και τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου και Μαρία Τσουρή.

Φυσικά, ο άδικος αποκλεισμός από τον τελικό του Champions Cup δεν έχει φύγει ακόμα από το μυαλό τους και τα κορίτσια αισθάνονται απογοητευμένα, που εντέλει δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ευρωπαϊκή Κούπα। Εννοείται ότι αναφορά έγινε και στον Χάρη Παυλίδη, τον πρωτομάστορα αυτής της ομάδας.










www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου