ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Ψυχή στο γήπεδο»(video)

«Ψυχή στο γήπεδο»

27/04/2011
«Ψυχή στο γήπεδο»   
Κάλεσμα για ενότητα και αγωνιστικότητα στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Ατρόμητο απηύθυνε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του σε ομιλία του στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο προπονητή της Ένωσης επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι έχουν φτάσει ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τροπαίου και πρέπει να παλέψουν σκληρά για να ολοκληρώσουν την επιτυχία.
«Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να δώσουμε και την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε το Κύπελλο», είπε –αρχικά- ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Πρέπει να παλέψουμε για την ομάδα και να είμαστε όλοι ένα γι' αυτήν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως θα αναγκαστεί να αφήσει κάποιους εκτός αποστολής και εκτός 11άδας.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα, επειδή θα πρέπει να αφήσω κάποιους από εσάς εκτός ενδεκάδας και κάποιους άλλους εκτός αποστολής. Δυστυχώς δεν γίνεται να παίξετε όλοι. Αλλά είναι σημαντικό να είστε όλοι μαζί. Όσοι παίξουν να τα δώσουν όλα για τον κοινό σκοπό και όσοι δεν αγωνιστούν να βοηθήσουν ψυχολογικά τους υπόλοιπους», είπε ο Χιμένεθ για να καταλήξει…


«Είμαστε ένα βήμα από τον στόχο μας και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να τον πετύχουμε».

Στην προπόνηση ο Αδαμίδης
Το «παρών» και στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μίλησε στους παίκτες αλλά απλώς θέλησε με τον τρόπο αυτό να δείξει την μεγάλη σημασία που έχει για την ομάδα η κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και πως είναι δίπλα στους παίκτες στο πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Δίπλα του ήταν ο σύμβουλός του Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Δημητριάδης.

Από σήμερα τα εισιτήρια
Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα τα επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Περίπου 2.000 εισιτήρια θα διατεθούν στους οπαδούς της ομάδας από τις 11.00 το πρωί από εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ.

 www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου