ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έχασαν τα αυγά και τα ...καλάθια!


Έχασαν τα αυγά και τα ...καλάθια!

28.04.2011
Στον αέρα το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ μετά την απόφαση σε βάρος του Ηλυσιακού για την υπόθεση Δελημπαλταδάκη. Συνεδριάζει ο ΕΣΑΚΕ, δεν είναι σίγουρη η σωτηρία της ΑΕΚ. Ξεφτιλίζεται η ΕΕΑ!
Έχασαν τα αυγά και τα ...καλάθια!
Κατ΄ αρχάς, ο αθλητικός δικαστής
έκρινε πως πράγματι ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης έχει άμεση σχέση με την ΚΑΕ Ηλυσιακός την οποία απέβαλε από το πρωτάθλημα της Α1. Ωστόσο,δεν πήρε απόφαση αν στη θέση του στην Α1 θα παραμείνει η ΑΕΚ, πετώντας το μπαλάκι στον ΕΣΑΚΕ.
Ο οποίος ΕΣΑΚΕ, με τη σειρά του, φέρεται να θέλει να περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ, όπου θα προσφύγει ο Ηλυσιακός, προτού επικυρώσει την τελική βαθμολογία, τη στιγμή που η ΕΟΚ φαίνεται πως ...προτιμά ΑΕΚ!
Ωστόσο, ήδη αρχίζουν τα πλέι-οφ, με το πρώτο ματς Παναθηναϊκού - Περιστερίου το απόγευμα της Πέμπτης 28/4 ενώ το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ συνεδριάζει!
Μάλιστα, υπάρχει κι ένα σενάριο που λέει πως αν αφαιρεθούν από τον Ηλυσιακό όλοι οι βαθμοί που πήρε στο πρωτάθλημα (και άρα χάσει όλα τα ματς στα χαρτιά με 0-20), τότε αλλάζει ολόκληρη η βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αλλάζουν και τα ζευγάρια των πλέι-οφ! Σε αυτή την περίπτωση δεν επηρεάζεται το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Περιστέρι (πάλι καλά που ό,τι και να γίνει θα είναι 2ος και 7ο αντίστοιχα), ωστόσο αλλάζουν τα άλλα τρία ζευγάρια (Ολυμπιακός - Κολοσσός, ΠΑΟΚ - Καβάλα, Άρης - Μαρούσι), καθώς με την ...μετά ακύρωσης Ηλυσιακού βαθμολογία(!) τα ζευγάρια θα πρέπει να είναι Ολυμπιακός - Καβάλα, ΠΑΟΚ - Μαρούσι και Άρης - Κολοσσός!
Και πού είστε ακόμα! Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχει η ξεφτίλα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν, όντως, ο μάνατζερ Δελημπαλταδάκης έχει σχέση με τον Ηλυσιακό, πού κοίταγαν της μέλη της ΕΕΑ όταν εξέδιδαν το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας των Ιλισίων στο πρωτάθλημα; Ποια έγγραφα έλεγξαν και πώς πήραν την απόφασή τους, μετατρέποντας σε μπάχαλο ολόκληρο το πρωτάθλημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου