ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας»!

«Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας»!

28/04/2011
«Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας»!
Σάλο έχει προκαλέσει από χθες, όταν και βγήκε στη… φόρα, η είδηση της εξάρθρωσης κυκλώματος εκβιαστών από την Αστυνομία Θεσσαλονίκης και η σύλληψη 13 ατόμων, μεταξύ αυτών και του 34χρονου αρχηγού της σπείρας που (σύμφωνα με και πάλι με την Αστυνομία) φέρεται να διατηρούσε τοκογλυφικές σχέσεις με την ΠΑΕ Ηρακλής! Η εμπλοκή του «γηραιού» στην υπόθεση ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, να πάρει θέση, τονίζοντας: «Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας»!

Όπως αναφέρει η ''SportDay'', η ογκώδης δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων κάνει λόγο για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «τοκογλυφίας και εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση», παράβασης του νόμου «περί όπλων» και «περί ναρκωτικών», «νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα και εντός εγκληματικής οργάνωσης» και σε ό,τι αφορά τον Ηρακλή, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, η διοίκηση της συγκεκριμένης ΠΑΕ εκχώρησε τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στη σπείρα που εξαρθρώθηκε για να δανειστεί το ποσό των 514.000 ευρώ!

Όπως προαναφέραμε, λοιπόν, η εμπλοκή του στην υπόθεση ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, να πάρει θέση, τονίζοντας: «Αυτός ο δανεισμός έγινε πρόσφατα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι κρυφό. Εμείς γνωρίζαμε το εν λόγω άτομο ως συνεργάτη και φίλο του κ. Ρέμου, μπορεί να υποθέταμε ότι δεν ήταν… φαρμακοποιός, αλλά δεν ξέραμε τις πηγές εσόδων του. Ωστόσο, με μας δεν είχε τοκογλυφική δοσοληψία. Του δώσαμε ποσό από τα τηλεοπτικά ίσο με το ποσό που μας δάνεισε. Δεν μας έδωσε δέκα για να πάρει δώδεκα. Ήταν ένα άτοκο δάνειο. Υποθέτουμε ότι ήταν μία μορφή εξυπηρέτησης στον φίλο του κ. Ρέμο, αλλά λεπτομέρειες για τις σχέσεις τους, δεν γνωρίζω»!

Ο κ. Τάκης σημείωσε, μάλιστα, ότι η γνωριμία του με τον 34χρονο που κατηγορείται έγινε τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια καλλιτεχνικής παρουσίας του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη…

«Όλες οι ΠΑΕ χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο ως εγγύηση τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν. Αυτό κάναμε κι εμείς. Δεν είχαμε καμία συναλλαγή εκτός νόμου, γιατί ο κύριος εξυπηρετούσε τον Ηρακλή ως φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου», ήταν τα λόγια του…
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου