ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σε «πράσινο» πόστο ο Ζιλμπέρτο

Σε «πράσινο» πόστο ο Ζιλμπέρτο

27/04/2011
Σε «πράσινο» πόστο ο Ζιλμπέρτο 
Τις υπηρεσίες του θέλει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις των «πρασίνων» να του προτείνουν κάποιο πόστο στην ΠΑΕ και είναι απόλυτα θετικός.

Είναι σίγουρα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και η φήμη του αντανακλά παγκοσμίως. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει τιμήσει τον Παναθηναϊκό με τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει και για τον λόγο αυτό, στο «τριφύλλι» θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον 35χρονο χαφ, όταν αυτός αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του, έπειτα από εννέα χρόνια απουσίας του, και να συνεχίσει να αγωνίζεται για μερικά χρόνια ακόμα. «Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, μου έχουν φερθεί άψογα όλοι και φυσικά είμαι ανοιχτός να προσφέρω τις γνώσεις μου σε οποιοδήποτε θέμα χρειαστεί και όποτε χρειαστεί. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσω την καριέρα μου τώρα, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να κάνω κάτι για την ομάδα», έλεγε σε ανθρώπους του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός του ο Ζιλμπέρτο, όταν ενημερώθηκε για τις προθέσεις του «τριφυλλιού» να του δώσει ένα πόστο στο μέλλον, είτε αυτό είναι του τεχνικού διευθυντή είτε κάτι άλλο.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, λοιπόν, ότι όταν ο Ζιλμπέρτο αποσυρθεί, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να εξαργυρώσει το σπουδαίο αυτό κεφάλαιο, είτε φέρνοντάς τον πίσω στην Ελλάδα, είτε δίνοντάς του ένα ρόλο σκάουτερ στη Βραζιλία, αφού ο διεθνής χαφ έχει αποκτήσει γνωριμίες στην καριέρα του που μπορούν να αποφέρουν πολλά οφέλη στο «τριφύλλι».

Προκρίνεται λύση από το εξωτερικό

Τρεις είναι οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με τα όσα προκύπτουν από το «πράσινο» στρατόπεδο να κάνουν λόγο για λύσεις από το εξωτερικό. Η μία από αυτές είναι του Τζιανλούκα Νάνι, ο οποίος ωστόσο δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Αλιόσα Ασάνοβιτς, αλλά και του Γιάσμινκο Βέλιτς, με έναν όνομα από την Ισπανία να μην έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Επιστρέφουν Μάτος-Γκάμπριελ

Την ολοκλήρωση των πλέι οφ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να πάρουν κατόπιν τις αποφάσεις σχετικά με τις επιστροφές των Μαρσέλο Μάτος και Γκάμπριελ. Επιθυμία της ομάδας είναι να βρίσκονται στο ρόστερ της του χρόνου και οι δύο ποδοσφαιριστές, κάτι που για να αποτραπεί θα πρέπει να πληρώσουν τόσο η Μποταφόγκο, όσο και η Γκρέμιο για την απόκτησή τους, κάτι δύσκολο έως ακατόρθωτο. «Θα μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αν πληρώσουν», λένε στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να περιμένουν τους δύο Βραζιλιάνους στην Ελλάδα στην έναρξη της προετοιμασίας.

Όσον αφορά τον έτερο δανεικό, Ματίας Μπιάρσμιρ, η Ρόζενμποργκ επιθυμεί να τον κρατήσει, ωστόσο η οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί με τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα καλυφθεί, κάτι που ίσως σημάνει και την επιστροφή του Σουηδού αμυντικού. Αντ’ αυτού, οι Νορβηγοί έχουν προσφέρει στους «πράσινους» τον 31χρονο Ουρουγουανό αμυντικό Αλεχάντρο Λάγο, πρόταση που θα απορριφθεί κατά πάσα πιθανότητα από την ελληνική ομάδα.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών

Μπροστά στον κίνδυνο να επιβληθεί η φορολογία 45% και στα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί πριν από την 1/1/2010, σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας (Κομνηνός), του Παναθηναϊκού (Παπαδοσπυριδάκης, Στάμος), του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και της οικονομικής εταιρείας που συνεργάζεται με τη Σούπερ Λίγκα θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Οικονομικών για να δοθεί λύση στο θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες θα ξεκαθαρίσουν ότι σε περίπτωση που περάσει αυτή η νομοθεσία δεν μπορούν να είναι βιώσιμες και θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου