ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Φιλικό με Πανιώνιο

Φιλικό με Πανιώνιο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να "τσεκάρει" τους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού και έχει ζητήσει την διεξαγωγή κάποιων φιλικών αγώνων ως το τέλος της σεζόν. Για το λόγο αυτόν, οι ερυθρόλευκοι τις επόμενες μέρες θα δώσουν μια, προπονητικού χαρακτήρα, αναμέτρηση με τον Πανιώνιο σε ημερομηνία που θα αποφασίσουν οι Βαλβέρδε και Λεμονής.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, για την φετινή χρονιά, έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του συνεχίζουν να προπονούν τους ερυθρόλευκους στο Ρέντη.
Το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν απέχει πολύ ακόμη και δεν είναι δυνατόν οι παίκτες της ομάδας να μείνουν εντελώς ανενεργοί για τόσο μεγάλο (περίπου 2 μηνών) χρονικό διάστημα. Επιπλέον έχουν επιστρέψει και κάποιοι από τους δανεικούς (Επστάιν, Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου) που παραχώρησαν στην αρχή ή στα μέσα της περιόδου οι Πειραιώτες, και ο 47χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Για να μπορέσει να βγάλει ακόμη ασφαλέστερα συμπεράσματα για την χρησιμότητα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών (κυρίως των Επστάιν, Παπάζογλου και Σουμπίνιο αφού τους Γκαλίτσιο και Μήτρογλου τους ξέρει), αλλά και για να διατηρήσει σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση τους υπόλοιπους, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει την διεξαγωγή ορισμένων φιλικών αγώνων ως το τέλος της περιόδου.

Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες, τις επόμενες ημέρες (για την ημερομηνία θα συνεννοηθούν οι Βαλβέρδε και Λεμονής), θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Πανιωνίου σε μια προπονητικού χαρακτήρα αναμέτρηση. Μεγάλο χρόνο συμμετοχής θα πάρουν όσοι δεν έπαιξαν αρκετά στη διάρκεια της χρονιάς και βεβαίως όσοι από τους δανεικούς έχουν ήδη επιστρέψει στο Ρέντη. Τα έσοδα του φιλικού αγώνα θα πάνε για την ενίσχυση τόσο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, όσο και της ΠΑΕ Πανιώνιος που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα (αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα).

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου