Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Primera, ο Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ, δηλώνει ανοιχτός για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Ο 27χρονος διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ που είχε συνεργαστεί με τον Βαλβέρδε παλιότερα στην ομάδα της Βρκελώνης, δήλωσε στην εφημερίδα Sport ότι θεωρεί τιμή του εάν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και πως δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό να παίξει ξανά σε ομάδα του Ερνέστο.

«Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι σίγουρος ότι με τον Βαλβέρδε θα έχει μια πολύ καλή πορεία», συμπλήρωσε ο Καμενί που ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι θετικός αλλά οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να γίνουν με την Εσπανιόλ.

Ο καταλανικός σύλλογος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που αποκαλύπτει σήμερα ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες και θα δεχόταν να συζητήσει για την παραχώρηση του Καμενί ξεκινώντας από τα 3 εκ. ευρώ με πτωτικές τάσεις.

Μια σαφώς δύσκολη περίπτωση, αλλά λόγω των ιδιατεροτήτων της και της εξαιρετικής σχέσης του Καμενί με τον Βαλβέρδε, ασφαλώς αξιοσημείωτη και πιθανότατα εφικτή.

Ο Καμενί παίζει 7 χρόνια σερί στην Εσπανιόλ, ενώ είναι 57 φορές διεθνής με το Καμερούν.