ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Σιδηρόπουλος φαβορί για τον τελικό κυπέλλου

Ο Σιδηρόπουλος φαβορί για τον τελικό κυπέλλου

Ημερομηνία: 27/04/2011
Ο Σιδηρόπουλος φαβορί για τον τελικό κυπέλλου Ανακοινώνεται σήμερα ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερος να οριστεί είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος από φέτος είναι διεθνής διαιτητής αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δαλούκα, που για ανεξήγητους λόγους τέθηκε εκτός του πίνακα διεθνών διαιτητών.
Φέτος ο Σιδηρόπουλος μαζί με τον Τριτσώνη σφύριξαν σε 17 παιχνίδια της κανονικής σεζόν του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τα περισσότερα από κάθε άλλο διαιτητή.

Ο Σιδηρόπουλος σφύριξε και τα δύο ντέρμπι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο σαφώς πιο έμπειρος, Τάσος Κάκος, ο οποίος έχει σφυρίξει τους δύο τελευταίους τελικούς κυπέλλου κατόπιν επιθυμίας των διαγωνιζόμενων ομάδων.

Από τους υπόλοιπους διεθνείς ο Τριτσώνης θα είναι σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης την ημέρα του τελικού, ο Σπάθας δεν φαίνεται να αποτελεί επιλογή γι' αυτόν τον αγώνα, αλλά ούτε και ο Παμπορίδης, ο οποίος στάλθηκε να σφυρίξει στη Σαουδική Αραβία.

Τέλος, ο Κουκουλάκης είναι στον "πάγο" αλλά και μη επιθυμητός από την ΑΕΚ, ενώ ο Καλόπουλος με ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει τεθεί εκτός ορισμών μέχρι το τέλος της σεζόν.
www.soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου