ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Το ευχαριστώ του Γιώργου… (video)

Το ευχαριστώ του Γιώργου… (video)
28/4/2011
ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ…Πρίντεζης και επίσημα. Ο διεθνής φόργουορντ είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού αφού έγινε και η σχετική ανακοίνωση από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση αλλά και το προπονητικό επιτελείο …

Η ανακοίνωση…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη ως το τέλος της σεζόν 2010-2011. Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα κι αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη…

Πριν 2 καλοκαίρια βρέθηκα μπροστά στην πιό δύσκολη επαγγελματική απόφαση της ζωής μου, όμως η Unicaja μου προσέφερε ένα πολύ μεγάλο 3ετές συμβόλαιο, το οποίο δε μπορούσα να αρνηθώ. Έστω και αν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε και οι δυο πλευρές, θα έχω πάντα σπουδαίες αναμνήσεις από την ομάδα και την πόλη της Μάλαγα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσαν και για τη στήριξή τους, ειδικά τον καιρό του σοβαρού τραυματισμού μου πέρυσι. Είναι μια ομάδα-υπόδειγμα, από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, έχει ανθρώπους που ζούνε για το μπάσκετ και νοιάζονται την ομάδα. Το λιγότερο που μπορώ να τους ευχηθώ είναι να κατακτούν τίτλους κάνοντας περήφανο τον κόσμο τους!

Νοιώθω τυχερός που τόσο χρόνια και κυρίως στα δύσκολα είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, που πάντα ήταν εκεί να με στηρίζει και προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπό μου Γιώργο Δημητρόπουλο, όχι μόνο για το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας μου που πρόπερσι εξασφάλισε για εμένα, αλλά για την εν γένει στάση του. Έκανε τη δουλειά του, αντιμετωπίζοντάς με σαν φίλο και σαν άνθρωπο και όχι μόνο σαν πελάτη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα και το έχω εκτιμήσει πραγματικά.

Επιστρέφω στον Πειραιά στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους κ. Αγγελόπουλους και τον κ. Σκινδήλια που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν και για μένα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Ιβκοβιτς και τον κ. Αγγέλου για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Όσο για τον κόσμο που ακόμα και στο διάστημα της απουσίας μου δε με ξέχασε, ελπίζω σύντομα να τους το ανταποδώσω όπως πραγματικά το αξίζουν.


www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου