O Άλμπερτ Ριέρα έχει τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν σκοπεύει να το σπάσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του, ούτε καν για λογαριασμό της Βαλένθια.

Ο Ισπανός αριστερός μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", δεν προτίθεται να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, παραμένοντας στον Θρύλο του Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να πάω στη Βαλένθια. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και θέλω να συνεχίσω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει του χρόνου το νταμπλ και να κάνει κάτι πολύ μεγάλο στο
Champions League. Αυτή είναι η επιθυμία μου. Να μείνω και να ζήσω ξανά στιγμές όπως αυτές της φιέστας τίτλου.

Να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι την επόμενη σεζόν θα είμαι πολύ καλύτερος. Αν με έβαζαν να διαλέξω Βαλένθια ή Ολυμπιακό, μετά βεβαιότητας λέω ότι θα επέλεγα να μείνω στην Ελλάδα. Αυτά που έζησα εδώ, έστω και αν αποκλειστήκαμε πολύ νωρίς από την Ευρώπη, δεν τα είχα ξαναζήσει στην καριέρα μου», λέει χαρακτηριστικά ο Ριέρα, ο οποίος κόβει τις ορέξεις σε όλους όσους σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτησή του.