ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ανδρεάδης: "Καλούμε τον Μαρινάκη"

Ανδρεάδης: "Καλούμε τον Μαρινάκη"

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έκανε κάλεσμα στον Ευάγγελο Μαρινάκη για να τον ευχαριστήσει εκείνος και οι συμπαίκτες του για την πολύτιμη βοήθεια που τους παρείχε. Σκέψεις για video wall την Δευτέρα. 
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει την Δευτέρα όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στο πλευρό της ομάδας για να την ευχαριστήσουν.
"Θέλουμε να έρθει τη Δευτέρα στο Ρέντη, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης να τον ευχαριστήσουμε  για την βοήθεια που μας έδωσε και να τον κάνουμε χαρούμενο.

Ήταν εξάλλου γούρικος πέρυσι, στον τελευταίο τελικό. Θέλουμε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό μας. Τον κύριο Κόκκαλη, τους αδελφούς Αγγελόπουλος και τον κύριο Συγγελίδη. Θέλουμε το βόλεϊ να τους ενώσει όλους".

Από 'κει και πέρα, να σημειώσουμε ότι, ο τρίτος τελικός με τον Ηρακλή που θα λάβει χώρα την Δευτέρα, θα γίνει χωρίς θεατές, αλλά οι απλήρωτοι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

Γι' αυτό αναζητούν 1000 ευρώ για να τοποθετηθεί video wall  έξω από το Ρέντη και να γιορτάσουν μαζί με τους οπαδούς την πιθανή κατάκτηση του τίτλου.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου