Για τη μεγάλη νίκη εναντίον του Ηρακλή, αλλά και για τον δεύτερο αγώνα της τελικής σειράς αύριο στην Μίκρα μίλησε ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου κεντρικού:

Για τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή:

"Σε αυτά τα παιχνίδια, στην σειρά των πλέι οφ, μετράει μόνο η νίκη. Δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για σίγουρη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ούτε ότι θα επαναλάβουμε την επιτυχία μας και στον αυριανό αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, σε μια “καυτή” έδρα. Ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς με την σειρά μας, πρέπει να βρεθούμε σε καλή κατάσταση. Να πιέσουμε τον Ηρακλή, όπως κάναμε και χθες, και να έρθει το αποτέλεσμα. Η ομάδα, παρόλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει το μυαλό μέσα στο γήπεδο. Έχει δίψα για διάκριση και θέλει να φέρει τίτλους στον Ολυμπιακό. Ευελπιστώ στο μέλλον να βρεθούν οικονομικές λύσεις, όπως το πρόγραμμα του κύριου Καραχάλιου, από το οποίο πήραμε κάποια χρήματα αλλά δεν αρκούν για να καλύψουν τα συμβόλαια μας. Ευελπιστώ να έρθουν οι επιχειρηματίες που έχει ο Ολυμπιακός, και να βοηθήσουν την ομάδα".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει και το επόμενο παιχνίδι:

"Δεν υπάρχει κάποια συνταγή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς. Από την τακτική και από το αγωνιστικό μας πάθος θα δούμε αν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Ηρακλή. Στον χθεσινό αγώνα, καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας διαφορά, αλλά κάναμε κάποια λάθη και ο Ηρακλής ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Αν διορθώσουμε τα λάθη, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες ελπίδες για να κερδίσουμε ξανά τον Ηρακλή, μέσα στην έδρα του".

Για το ότι παρά τα προβλήματα, η ομάδα κατάφερε να πρωταγωνιστεί:

"Έφυγε ο προπονητής μας στην αρχή της χρονιάς, οι ξένοι ήταν απλήρωτοι και λέγαμε μακάρι να μπούμε στην εξάδα। Κοιτούσαμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Αυτός ήταν στην αρχή ο στόχος μας. Αλλά, ευτυχώς, όλοι βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό, κρατήσαμε τα προσχήματα, ήρθαν οι νίκες και τα καταφέραμε".