ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Όρεξη για διάκριση και τρομερή υπομονή»

«Όρεξη για διάκριση και τρομερή υπομονή»

Για την σειρά των τελικών με τον Ηρακλή, αλλά και τις συνεχόμενες νίκες που πετυχαίνει με ανατροπή ο Θρύλος μίλησε ο Παύλος Κουζούνης στον NovaΣπορ Fm 94,6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Κουζούνη:

Για τις συνεχόμενες νίκες με ανατροπή που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός:

"Η νίκη με 3-2 σετ επί του Ηρακλή δεν είχε καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Στη Μίκρα είχαμε το πάνω χέρι. Πάντως μετά από αυτά τα ματς, οι αντίπαλοι μας βλέπουν με άλλο μάτι".

Για το από πού αντλούν δύναμη δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης:

"Η ομάδα φέτος αποτελείται από νέα παιδιά και αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε περισσότερη όρεξη σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, για παράδειγμα, που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, αλλά οι παίκτες του είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Από' κει και πέρα όταν κατεβαίνουμε να παίξουμε, κατεβαίνουμε για να παίξουμε. Υπάρχει όρεξη για διάκριση, αλλά και άγνοια κινδύνου και τρομερή υπομονή. Όλα αυτά αποτέλεσαν το κλειδί στα κρίσιμα ματς".

Για το που οφείλονται τα νωθρά ξεκινήματα του Ολυμπιακού:

"Υπάρχει απώλεια συγκέντρωσης, η προετοιμασία μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο δεν "πέφτουμε" και παίρνουμε τις νίκες που πρέπει. Κάνουμε υπέρβαση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο όπου η ομάδα τα πάει καλά. Όμως χρειαζόμαστε τη στήριξη από τη διοίκηση. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να βγάλει τον Ολυμπιακό από τον κίνδυνο της διάλυσης".

Για το δεύτερο ματς της σειράς με τον Ηρακλή, την Παρασκευή και το κατά πόσο βοήθησε το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Μπαμπλιούτας για λογαριασμό του "Γηραιού":

"Ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι. Στο πρώτο ματς μπήκε δυνατά ειδικά στο σερβίς και μας πίεσε πολύ. Στο δεύτερο όμως λογικά δεν θα συμβεί αυτό αφού χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Υπάρχει η απώλεια του Μπαμπαλιούτα αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο αντικαταστάτης του δεν στέκεται καλά. Εμείς θα μπούμε για τη νίκη. Ξέρουμε καλά τον Ηρακλή, τον έχουμε διαβάσει και πάμε για να πάρουμε το ματς".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για το χειροκρότημα που απέσπασε ο Ολυμπιακός στο τέλος από τους φιλάθλους του Ηρακλή:

"Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές। Ήταν από τις λίγες φορές που δεν έπεσε κανένα αντικείμενο στη Μίκρα. Όσο για το χειροκρότημα στο τέλος, ήταν μία ωραία εικόνα για τα γήπεδα στην Ελλάδα κάτι που θα έπρεπε να βλέπουμε πιο συχνά".
/www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου