ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΞΕΦΤΥΛΕΣ......

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

30 Απριλίου, 2011
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΠολύ ξύλο έφαγαν απο τους οπαδούς της ΑΕΚ οι παίκτες του Ατρομήτου, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 8 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ! Φοβήθηκαν για την σωματική ακεραιότητα των οικογενειών τους και πήγαν να τις προστατεύσουν, για να δεχθούν γρονθοκοπήματα από δεκάδες χούλιγκαν! Τελικά, ΔΙΕΤΑΧΘΗ (ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;) ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η…ΑΠΟΝΟΜΗ! Μπράβο σας κύριε Πιλάβιε, μπράβο σας κύριε Μπιτσαξή, μπράβο σας κύριε Αδαμίδη!
Ο μεγάλος Τάσος Κάκος έκανε το “θαύμα” του! Με το Νίκο Λυμπερόπουλο 2 μέτρα οφσάιντ, η ΑΕΚ προηγείται με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο επί του Ατρομήτου. Μπράβο στην ΚΕΔ για τον ορισμό της!
45 λεπτά εξαιρετικού ποδοσφαιρικού θεάματος, αλλά και ατυχημάτων αφού ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν περίπου 1.000 τηλεθεατές της ΑΕΚ (σάμπως είναι περισσότεροι;) να τραυματίζονται λόγω πτώσης απο τον καναπέ, μιας και τους …κοίμησε η μπαλάρα της ομάδας του Χιμένεθ!
Η ποδοσφαιρική πάντως μαγεία έγινε αισθητή και εκτός αγώνα αφού οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έπαιξαν αφθονό…ξύλο κατά την πορεία των πρώτων στο  ΟΑΚΑ. Επεισόδια υπήρξαν επίσης και κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (!), ενώ η σέντρα του ματς πήγε πίσω για 5 λεπτά, εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης. Αφήστε που στο γκολ της ΑΕΚ εκατοντάδες κόσμος έκανε …βολτίτσα δίπλα απο τη γραμμή του άουτ!
To απόλυτο ΜΠΑΧΑΛΟ στο τέλος: χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο, χτύπησαν πολλούς παίκτες του Ατρομήτου, ενώ άρχισαν να καταστρέφουν και διαφημιστικές πινακίδες, τα δίχτυα των εστιών, ενώ ο Κάκος δε σφύριξε τη λήξη του ματς και κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει!!!
Τελικά, στις 22.50 αποφασίστηκε (από ποιον άραγε;) να «μπαλωθεί» το πράγμα και να γίνει η απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ! Το λέμε λοιπόν ξανά: Μπράβο σας κύριε Πιλάβιε, μπράβο σας κύριε Μπιτσαξή, μπράβο σας κύριε Αδαμίδη!
Από τα παραπάνω, το συμπέρασμα είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ: αλλά 40.000 πρόστιμο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τιμωρία του “Γ. Καραϊσκάκης” για τουλάχιστον 2 αγωνιστικές (όσα και τα μέτρα που ήταν οφσάιντ ο «Λύμπε»).
‘Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ!
Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του ζητήματος ΑΜΕΣΑ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου