ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ζητά αποζημίωση για Χαβίτο


Ζητά αποζημίωση για Χαβίτο

28 Απριλίου, 2011 
ΧΑΒΙΤΟΟ Χαβίτο δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της Λα Κορούνια που ζητά τα… ρέστα.
Μετά τα λάθη που έγιναν στην έκδοση της άδειας συμμετοχής στον παίκτη, η ομάδα της Γαλικίας είχε προσφύγει από το Μάρτιο στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, ωστόσο χθες ανακοινώθηκε η λίστα των δέκα υποθέσεων που θα εξεταστούν από αυτό μέχρι τις 22 Ιουνίου και σε αυτή δεν περιλαμβάνεται εκείνη του πρώην άσου του Άρη.
Η FIFA έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να εκδώσει στον παίκτη προσωρινό δελτίο, ενώ η διοίκηση της «Ντέπορ» δεν προτίθεται να δαπανήσει ένα ποσό που απαιτείται για να ανοίξει ένα «παραθυράκι» που θα επέτρεπε στον Χαβίτο να αγωνιστεί.
Ο παίκτης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και περιμένει πλέον τον Ιούλιο για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει προσυμφωνήσει. Ωστόσο το θέμα δεν θα κλείσει εδώ, αφού σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλικίας, η Λα Κορούνια επιρρίπτει ευθύνες στον Άρη για την υπόθεση Χαβίτο και θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του ζητώντας αποζημίωση προκειμένου να μειώσει τη ζημιά από τις 150.000 ευρώ που κόστισε η μετακίνηση του 27χρονου άσου.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου