ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός για ΜακΓκρέγκορ

Ολυμπιακός για ΜακΓκρέγκορ 

17/11/2011

Έτοιμος να καταθέσει πρόταση 5,8 εκατ. ευρώ στη Ρέιντζερς για την απόκτηση του Άλαν ΜακΓκρέγκορ τον Ιανουάριο φέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη βρετανική «Express». Ο Σκωτσέζος γκολκίπερ, που φέτος έχει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (είναι 20 φορές διεθνής), δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά η ομάδα του αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και συζητά την παραχώρησή του.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκωτσέζος διεθνής τερματοφύλακας είναι μία από τις δύο επιλογές της ομάδας του Πειραιά για τη θέση του γκολκίπερ. Ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, εξετάζει τις επιλογές του, αλλά έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τον ΜακΓκρέγκορ και τη σταθερότητα στην απόδοσή του με τη Ρέιντζερς και την εθνική Σκωτίας», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να εκμεταλλευτούν την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ρέιντζερς για να αποκτήσουν φθηνά τον ποδοσφαιριστή. Ο 29χρονος άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι, αλλά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Κρεγκ Γουάιτ, θέλει να πουλήσει κάποιους παίκτες για να συγκεντρώσει χρήματα και να καλύψει τις οφειλές που υπάρχουν. Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Άλι ΜακΚόιστ, δεν θέλει να χάσει τον τερματοφύλακα, αλλά ξέρει πως η τελική απόφαση δεν ανήκει στον ίδιο και θα έχει έναν ικανό αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Νιλ Αλεξάντερ».

Η βρετανική εφημερίδα προσθέτει πως «… ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή του ΜακΓκρέγκορ, αλλά το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League και πιθανός διπλασιασμός των αποδοχών του μπορεί να τον πείσει. Ο ίδιος θα προτιμούσε να μεταγραφεί σε κάποια ομάδα της αγγλικής Premier League, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από το μέτωπο αυτό».

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου