ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

SUPER LEAGUE-10η αγωνιστικη

SUPER LEAGUE-10η αγωνιστικη


19/11/2011
 

Πρόκειται για την πιο καυτή -μέχρι σήμερα- αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!
Και βεβαια ξεκινα με ενα ντερμπυ....και συνεχιζεται με μεγαλης σημασιας απο βαθμολογικης μεριας παιχνιδια για ολες τις ομαδες και τις δυο ημερες της 10ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE.
Aς δουμε λοιπον το προγραμμα του Σαββατοκυριακου...


Σάββατο, 19/11

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 2)
Την ώρα που συστήνεται και μιλά με επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο, η «Ένωση» θέλει να δείξει στον δικό της κόσμο πόσο βελτιωμένη γυρίζει απ’ τη διακοπή. Απέναντι σε αντίπαλο φρεσκαρισμένο (μετά τον «σεφτέ» με τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή προπονητή), οι παίκτες του Κωστένογλου θέλουν ν’ αράξουν τόσο άνετα για να δουν έπειτα το ντέρμπι, όσο την τελευταία φορά που συνάντησαν τον Τσιώλη (στο 3-0 με τον Άρη).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κέρκυρα-Εργοτέλης (17:15, NovaSports 3)
 Η μια δεν μπορεί να νικήσει στο δικό της (ούτε και πουθενά αλλού, παρεμπιπτόντως), ο άλλος δεν μπορεί να νικήσει μακριά απ’ το δικό του (έναν μόλις πόντο στην πρεμιέρα) και αμφότεροι μπορούν ν’ ανησυχούν αν συνεχίσουν τα… σερί! Κυρίως η Κέρκυρα -που θα ‘χει μείνει «άκαπνη» και φαβορί για το μοιραίο- αλλά αρκετά κι ο Εργοτέλης, που θα ‘χει μείνει μ’ ένα τρίποντο σε επτά αγωνιστικές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Σταματόγλου (Καβάλας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Μια αιωνιότητα και μια μέρα! Στην πιο μεγάλη μέρα του «πολέμου» της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λύνουν (ξανά) τις διαφορές μιας ολόκληρης αιωνιότητας. Τραβώντας όλα τα βλέμματα και από δυο μεριές τον τίτλο του φαβορί, εκείνος που θα μείνει όρθιος στο ξεκαθάρισμα του «Καραϊσκάκη» δεν θα τον γράψει απλά στο… κούτελό του. Θα κυκλοφορεί μ’ εκείνο ψηλότερα -τουλάχιστον για έναν γύρο ακόμα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Κυριακή, 20/11

Ατρόμητος-Λεβαδειακός (15:00, NovaSports 2)

«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα…»! Πολύ θα ‘θελε να καλωσορίσει τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα με τη γνωστή αλεφαντική κατάληξη, αλλά και μια απλή νίκη… δεν θα του κακοπέσει καθόλου. Διότι ναι, για τον Ατρόμητο μιλάμε, και  μ’ αυτό το τρίποντο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του ντέρμπι και να πλησιάσει -ή να βρεθεί στην κορυφή! Εκτός κι αν οι Βοιωτοί αποδείξουν ότι δεν… κρατιούνταν τις δέκα αγωνιστικές που περίμεναν να μπουν σε δράση!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Δόξα Δράμας-Πανιώνιος (15:00, NovaSports 3)

Δράμα η κατάσταση! Την ώρα που οι φίλοι της θα… δοξάζουν τη Δόξα για την επιστροφή έπειτα από 16 χρόνια στα «σαλόνια», εκείνοι του Πανιωνίου θα δοξάζουν τον Μεγαλοδύναμο όταν (και αν) η ομάδα τους καταφέρει ν’ ασχολείται ξανά μόνο με μπάλα. Με το βάρος των οικονομικών προβλημάτων στην πλάτη και τον Λεμονή για τελευταία φορά στον πάγκο τους, οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν κουράγιο για να χαλάσουν το ποδαρικό των «μαυραετών» στη Σούπερ Λίγκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


ΟΦΗ-Άρης (17:15, NovaSports 2)

Ζωσμένοι με φίδια! Αφού δικαιολόγησε απόλυτα το… όνομά του στις τελευταίες αγωνιστικές (τυλίγοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και καταπίνοντας ΑΕΚ και Πανιώνιο), ο ΟΦΗ ελπίζει το νέο τρίποντο που θα ψάξει με τον Άρη να ΜΗΝ μειώσει απλά κατά το ήμισυ το -6 λόγω Σουλεάπ! Την ίδια ώρα, διαφορετικού τύπου… φίδια θα συνεχίσουν να πνίγουν τον Άρη, αν δεν καταφέρει ν’ αποδράσει με την (πρώτη του) νίκη ούτε απ’ το «Γεντί Κουλέ»!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 3)

Υπάρχει φως; Πρώτα θ’ απαντήσουν κυριολεκτικά και μετά αγωνιστικά! Με τον φόβο μήπως… κοπεί το ρεύμα (αν ισχύσει η απειλή της Εφορίας Σταδίων λόγω της κόντρας με την ΠΑΕ), Γιάννινα και Ξάνθη ελπίζουν η μοναδική φώτιση που θα χρειαστούν απ’ τον Θεό να είναι εκείνη για να πάρουν τη νίκη! Αυτή που θα επιβεβαιώσει πως ο ΠΑΣ δεν αστειεύεται στους «Ζωσιμάδες» (αήττητος) ή θ’ αποκαλύψει πως οι Θρακιώτες μπορούν να γελάσουν και μακριά απ’ τα Πηγάδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (19:30, NovaSports 1)

Απαγορεύεται η ηττα! εξέδρα.  Δεν έχει περιθώρια γι’ άλλα στραβοπατήματα στο «σπίτι». Χωρίς νίκη σ’ αυτό (αλλά και γενικότερα) σχεδόν για δυο μήνες, ο «δικέφαλος» δεν έχει επιλογή να ΜΗΝ θυμηθεί τη γεύση της απέναντι στον Παναιτωλικό. Όχι ότι θέλει πολύ -αν δεν προσέξει- να τον… δηλητηριάσουν οι επικίνδυνοι (και σημειωτέον ισόβαθμοι) Αγρινιώτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 26/11

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (17:15)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ (19:30)


Κυριακή, 27/11

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (15:00)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (17:15)
Πανιώνιος-Άρης (17:15)
SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος (19:30)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου