ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μόνο με εισιτήριο στο γήπεδο

Μόνο με εισιτήριο στο γήπεδο

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της ζητά από τους φίλους της ομάδας που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να μην προσέλθουν στο "Καραϊσκάκης" το Σάββατο (19/11).
Η δίψα του κόσμου για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μόνο 33.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα πάρουν θέση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ του Σαββάτου (19/11).
Επειδή συνηθίζεται αρκετοί οπαδοί να πηγαίνουν στο γήπεδο με την ελπίδα να βρουν "μαγικό χαρτάκι" την ύστατη στιγμή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην κάνουν τον κόπο να κατέβουν στο Φάληρο, ώστε να διευκολύνουν την πρόσβαση των τυχερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό να μην προσέλθουν το Σάββατο στο στάδιο "Καραϊσκάκης", συμβάλλοντας έτσι στην διευκόλυνση της πρόσβασης των φιλάθλων που έχουν εισιτήριο και κατ’ επέκταση στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου