ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιάχος διαιτητής στο ντέρμπι

Ο Γιάχος διαιτητής στο ντέρμπι

Ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου θα είναι ο "άρχοντας" του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (19/11) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους διαιτητές των παιχνιδιών της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Φυσικά το ενδιαφέρον όλου του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού ήταν στον διαιτητή το ντέρμπι που δεσπόζει την αγωνιστική ημέρα και δεν είναι άλλο από τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο εκλεκτός της ΕΠΟ είναι ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου, ο οποίος καλείται να διευθύνει το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος και να περάσει απαρατήρητος, χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα για τις αποφάσεις του.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Ακρίβος από σύνδεσμο Αθηνών και ο Χρήστος Σωτηρόπουλος από την Αχαϊα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης από την Αθήνα, ενώ παρατηρητής ο Μιχαήλ Καλαθένος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου.

Ο Χιώτης διαιτητής είχε διευθύνει το περσινό Εργοτέλης- Ολυμπιακός (0-2), στις  το οποίο είχε γίνει σε δύο μέρη, αφού διεκόπη λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου