ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Αφήστε με να φύγω»!

«Αφήστε με να φύγω»!

17/11/2011 Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Μια… πόρτα που, όπως αποκάλυψε χθες το sport-fm.gr, φαίνεται πως ανοίγει ο Τάκης Λεμονής και έπεται συνέχεια.

Όπως τονίζει η SportDay, o Φαμπιάν Εστογιανόφ -όχι πως αποτελεί έκπληξη…- ζήτησε την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο, διότι, προφανώς, έχει βρει ομάδα!

«Αφήστε με να φύγω», είπε στους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης ο Ουρουγουανός και τους ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω ούτε τα υπόλοιπα από τα δεδουλευμένα»!

Ο «Λόλο» έχει πάρει κάποια χρήματα (πολλά σε σχέση με άλλους) κι αυτά που του χρωστάνε είναι 200.000 ευρώ, τα οποία, όμως, χαρίζει για να μείνει ελεύθερος. Οι «κυανέρυθροι» κάνουν τους δύσκολους, ελπίζοντας να τον πουλήσουν τον Γενάρη, αλλά δεν «παίζει» και πολύ αυτό το σενάριο…

Αναφορικά με τον Σίτο Ριέρα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το συμβόλαιό του. Στον Ισπανό χρωστάνε λιγότερα από 100.000 ευρώ, αλλά δεν δείχνει διάθεση να χαρίσει… ούτε σεντ.

Όσο για τους Σιόβα, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί ΚΑΙ οι τρεις πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας, ενώ το περίφημο «κούρεμα» της τάξης του 50%, πώς ακριβώς θα… δουλέψει, κανείς δεν ξέρει. Αν εξαιρεθεί το συμβόλαιο του Λεμονή και τριών-τεσσάρων παικτών (άντε πέντε), τα υπόλοιπα είναι συμβόλαια… πείνας.

Κατά τ' άλλα, η σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Λεμονή από τον πάγκο του Πανιωνίου και η ανάγκη για μια φτηνή λύση, διατηρεί στο προσκήνιο το όνομα του Άκη Μάντζιου. Ο 42χρονος τεχνικός έχει κάνει κάποιες φιλολογικές συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου