ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πλαστογράφησε έγγραφο της ΑΕΚ για να στείλει φίλους του στη Νάπολι!!!

Πλαστογράφησε έγγραφο της ΑΕΚ για να στείλει φίλους του στη Νάπολι!!!

18/11/2011

Όλα τα έχουμε ακούσει στο μαγικό κόσμο της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε! Πρώην παράγοντας της Ερασιτεχνικής παραποίησε επίσημο έγγραφο της ΑΕΚ, στέλνοντας αίτημα στην Νάπολι για να παρακολουθήσουν δυο φίλοι του - υποτίθεται παράγοντες της ομάδας - τον αγώνα της ιταλικής ομάδας με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League την ερχόμενη Τρίτη 22 Νοεμβρίου!

Πλαστογράφησε έγγραφο της ΑΕΚ για να στείλει φίλους του στη Νάπολι!!!
Σύμφωνα με το aek-live.gr, το παραποιημένο έγγραφο έφτασε στην Νάπολι με σφραγίδα της ΑΕΚ, επιστολόχαρτο της ομάδας και υπογραφή του πρώην παράγοντας, του οποίου το όνομα δεν θέλουμε να αναφέρουμε!
Ο τέως διοικητικός παράγοντας της Ερασιτεχνικής ζητά προσκλήσεις για τους ανθρώπους της ομάδας που πραγματικά δεν έχει ακούσει κανείς ποτέ!
Το φαξ - έγγραφο έφτασε στην Νάπολι πριν από μέρες. Οι Ιταλοί τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να επιβεβαιώσουν και ενώ είδαν ότι τα νούμερα που είχαν πρόχειρα αναγραφεί στο έγγραφο (αφού είχαν σβηστεί με μια γραμμή οι κανονικοί αριθμοί τηλεφώνων της Ερασιτεχνικής) δεν ανήκουν σε καμία ΑΕΚ.
Κατά την επικοινωνία με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ανθή Παπακώστα οι άνθρωποι της Νάπολι συνειδητοποίησαν ότι η ομάδα του Δικέφαλου αετού δεν είχε ιδέα για το γεγονός...
Πήραν αρνητική απάντηση σε ότι αφορά την κατάθεση του αιτήματος. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ τους είπε ότι δεν έστειλε ποτέ τέτοιο αίτημα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην παράγοντας, μόλις έμαθε ότι υπάρχει μπλέξιμο, τηλεφώνησε ο ίδιος στην ΠΑΕ και ρώτησε τι γίνεται με τις προσκλήσεις για τον αγώνα Champion's League της Νάπολι με την Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς υποδύθηκε το παράγοντα της Ερασιτεχνικής για να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα...
Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Και το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος από το παρελθόν εκθέτει την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων!

πηγη: aek-live.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου