ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το 2ο μέρος της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ συνέντευξης του «Τζόλε» (videos)

Το 2ο μέρος της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ συνέντευξης του «Τζόλε» στο olympiacos24.gr! (videos)

17/11/2011 
ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣΣυνέντευξη στον Δημοσθένη Καρμοίρη (Β’ μέρος)
Περπατώντας στη γραμμή του χορταριού, εκεί όπου εξέθεσε δεκάδες αντιπάλους όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία τον έκαναν τον μόνον παίκτη με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (12)! Ο Τζόρτζεβιτς θυμάται και αναπολεί, αλλά εξηγεί κιόλας ποια στοιχεία τον έκαναν σχεδόν ανίκητο:
Εδώ είμαστε δίπλα στην επανορθωτική γραμμή, είναι η πλευρά σου! Από όλα τα προτερήματα σου, ποιο άφησες λιγότερο αδούλευτο και δε χρειάστηκε να το δουλέψεις γιατί ήταν πηγαίο και δε χρειαζόταν να το πειράξεις δεύτερα;
«Νομίζω ότι ήταν η δύναμη και η ταχύτητα»
Άρα δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς “τέρας”…εννοείς, όταν αναφέρεσαι στη δύναμη την καρδιά που έχεις στα ματς…
«Ναι, την ψυχολογία, όχι τα σωματικά προσόντα. Ο μεγάλος παίκτης κρίνεται από την επιμονή του μέσα στο ματς, μέσα σε δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί μια μέρα τα πράγματα να μη σου πηγαίνουν καλά. Εκεί είναι να μην απογοητεύεσαι, να μην το βάζεις κάτω”.
“Ιμπαγάσα, ο ηγέτης!”
Για τον Ολυμπιακό του σήμερα, ο “Τζολε” υποκλίνεται στον Αριέλ Ιμπαγάσα! Αναλύει τους λόγους που κάνει τους πάντες ευτυχισμένους στον Ολυμπιακό και δεν ξεχνά τη…φονική “διπλέτα” των Μιραλάς και Τζεμπούρ. Στέκεται επείσης και στους “αυτοκόλλητους” Αβραάμ και Μέλμπεργκ, τονίζοντας ότι ο ένας μοιάζει να…γεννήθηκε για τον άλλον!:
Ποια είναι τα “όπλα” της ομάδας του σήμερα, αναφορικά και για το ματς του Σαββάτου;
«Αναμφισβήτητα ο Ιμπαγάσα!»
Δηλαδή είναι ο επόμενος ηγέτης μετά τον “Τζόλε”;
«Είναι άλλες οι θέσεις μας, αλλά ναι σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο πώς θα παίξει ο Ιμπαγάσα για όλη την ομάδα. Συνδέει άμυνα, επίθεση, αποτελεί με το παιχνίδι του χαρά για τους επιθετικούς να έχουν αυτόν τον παίκτη που παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, τους μοιράζει γκολ και φέρνει ανά πάσα στιγμή ισορροπία στο παιχνίδι.  Όταν δεν παίζει αυτός, όντως παρατηρείται μια δυσκολία στην κυκλοφορία.
Το 2ο μεγάλο όπλο του φετινού Ολυμπιακού είναι οι Μιραλάς και Τζεμπούρ. Και μεμονωμένα αλλά και σε συνεργασία οι δυο του μπορούν να δίνουν πολλά, και θα δώσουν πολλά και εναντίον του Παναθηναϊκού.
Το 3ο το έχω ξαναπεί, είναι η αμυντική τετράδα που σπάνια την βρίσκεις σε ευρωπαϊκή ομάδα. Τι να πω για  αυτά τα δύο στόπερ; Ταχύτητα, εμπειρία, σωστές τοποθετήσεις, αλληλοκάλυψη. Αβραάμ και Μέλμπεργκ σαν να είναι ο ένας γεννημένος για τον άλλο!”
“Θέλω πιο τολμηρό τον Ορμπάιθ - Πολύ καλό μέλλον ο Φέισα”
Ο “Τζόλε” κλήθηκε να σχολιάσει τους Παμπλο Ορμπάιθ και Λιούμπομιρ Φέισα και την ίδια ώρα, ανέφερε τι περιμένει από τις δύο φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού:
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ορμπάιθ;
«Ο Ορμπάιθ είναι ένας έμπειρος παίκτης, ξέρει τη θέση καλά και είναι πολύ σημαντικό σαν αμυντικός χαφ το ότι έχει αλλαγή παιχνιδιού».
Με αυτές τις 20αρες μπαλιές…
«Και παραπάνω, 30αρες…είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα τον ήθελα να είναι περισσότερο τολμηρός προς τους επιθετικούς, με κάθετες πάσες, να παίρνει πρωτοβουλίες. Έχει πολύ καλή πάσα και πρέπει να κάνει περισσότερο δημιουργικό παιχνίδι γιατί το μπορεί. Να το πιστέψει».
Να μιλήσουμε και λίγο για τον Φέισα…
«Τον είχα δει πιο πολύ πριν τραυματιστεί. Έχει πάρει ένα μεγάλο βήμα με το να έρθει στον Ολυμπιακό, έχει δώσει κάποιες λύσεις, εργάζεται για ομάδα, τρέχει, παλεύει γιατί προέρχεται από την πολύ καλή σχολή της Σερβίας και έχει πολύ καλή τεχνική. Μετά τον τραυματισμό θέλει χρόνο να μπει στην ένταση των αγώνων, να συνηθίσει το σώμα του. Νομίζω ότι έχει πολύ καλό μέλλον«.
Δείτε τον μεγάλο Τζόρτζεβιτς:



 “Ο Μαρινάκης ότι καλύτερο για μια ομάδα!”
Ο Σέρβος γνωρίζει τι σημαίνει για μια ομάδα να έχει έναν πρόεδρο σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και βλέπει στις πράξεις του τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας:
Τι σημαίνει για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να έχουν από πάνω “ομπρέλα”, ηγέτη έναν πρόεδρο σαν τον Μαρινάκη;
Ο πρόεδρος είναι σιγουριά και ασφάλεια. Ότι καλύτερο για μια ομάδα να έχει έναν τέτοιο πρόεδρο. Να νιώθουν όλοι τριγύρω τους ασφαλείς γύρω από όλα. Ο κύριος Μαρινάκης και η νέα διοίκηση θέλουν, και αυτό φαίνεται, να δημιουργήσουν μια μεγάλη ομάδα με τη στήριξη όλων.
“Μου ταίριαζε ο Τζιοβάνι!”
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβις δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τους μεγάλους συμπαίκτες που είχε δίπλα του στον Ολυμπιακό και δεν παρέλειψε να υποκλιθεί στο μεγαλείο του…μάγου “Ζιο”:
Με ποιον έκανες το ιδανικό δίδυμο, με όλους τους μεγάλους παίκτες που συνεργάστηκες; Πώς βλέπεις τον Τζιοβάνι που συνεχίζει ακόμα και τώρα να επικοινωνεί από το facebook;
«Ο Τζιοβάνι αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είναι μεγάλη χαρά που τον είχα συμπαίκτη και συνεργαστήκαμε. Ήταν χαρά μου μέσα στο παιχνίδι να τον έχω, να συνεργαζόμαστε και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση αυτά τα 6 χρόνια που συνυπήρξαμε στην ομάδα».
Με ποιους άλλους είχες καλή συνεργασία;
«Είχα καλή συνεργασία με τον Γεωργάτο, τον Βενετίδη, ακόμα και με τον Ντομί».
Έπιασες τους παίκτες της ίδια πτέρυγας!
«Όχι, και με Νινιάδη και με Ζέτερμπεργκ και με Καρεμπέ και με Ζε Ελίας…»
Με τον Γιαννακόπουλο;
«Ναι, και με τον Γιαννακόπουλο, αλλά ήταν μακριά μου, απέναντι! Αυτός περίμενε στο άλλο δοκάρι για να κάνει γκολ!
Και με τον Ριβάλντο καλά ήταν, αλλά ο Τζιοβάνι μου ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού και στη φιλοσοφία μου. Ήξερα τι θα κάνει και πότε, παρότι ήταν ένας απρόβλεπτος ποδοσφαιριστή και σου πάσα χωρίς να το περιμένεις απρόβλεπτος».
Δείτε το βίντεο με τον Τζόλε να μιλά μεταξύ άλλων για όλα αυτά τα αστέρια:



www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου