ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!

  17/11/2011

«Είστε καλύτεροι, νικήστε τους»
Το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Είστε καλύτεροι και σας έχω εμπιστοσύνη. Κερδίστε τους και φέρτε ένα μεγάλο σκορ», ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ.

Στο περιθώριο της προπόνησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προσπάθησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά εν όψει του ντέρμπι. «Χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί. Ήρθα για να σας πω δύο, τρία απλά πράγματα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κάντε απλά αυτό που ξέρετε και τίποτε παραπάνω. Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση. Ξέρετε μπάλα έχετε πάρει πρωταθλήματα και μας έχετε προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. Συγκεντρωθείτε, παίξτε με πάθος, με ψυχή και νικήστε τους. Είστε οι καλύτεροι. Φέρτε ένα μεγάλο σκορ, απαντώντας σε όλους και για όλα», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:

«Από το Φεβρουάριο και όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά αλλά και ο σύλλογος δεχθήκαμε τόνους λάσπης και ψεμάτων. Θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Τώρα, εννιά μήνες μετά, δώστε απάντηση για όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Έχω σε όλους σας, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Σ’ αυτή την τεράστια οικονομική κρίση δεν θέλω να μιλάμε ούτε για πριμ, ούτε για ποσά που προκαλούν την κοινωνία. Κερδίστε και εσείς ξέρετε και μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ σας να βοηθήσετε, όποιον και όπως θέλετε να βοηθήσετε. Ξέρετε τι θα κάνετε και εγώ είμαι εδώ. Νικήστε τους
». 

 Τοροσίδης: "Πρόεδρε... δεν θέλουμε πριμ!"

Τι είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώπιον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέγα πάθος στην πειραϊκή ομάδα για νίκη στο ντέρμπι!

"Πρόεδρε, δεν θέλουμε ούτε πριμ, ούτε λευκές επιταγές. Εμείς, πριν έρθεις εδώ, συγκεντρωθήκαμε και μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι θα παίξουμε και θα κερδίσουμε για σένα, για την ομάδα και για τον κόσμο μας", τόνισε ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού.

Η τοποθέτηση του "Τόρο" είναι ενδεικτική για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Οι παίκτες, πριν από την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (17/11), συγκεντρώθηκαν και μίλησαν μεταξύ τους. Σίγουρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ένιωσε υπερήφανος όταν άκουσε από το στόμα του αρχηγού: "πρόεδρε, δεν θέλουμε ούτε πριμ, ούτε λευκές επιταγές. Θα παίξουμε και θα κερδίσουμε για σένα, για την ομάδα και για τον κόσμο μας".


Τι απάντησε ο πρόεδρος μετά τα λόγια του Τοροσίδη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο και απευθυνόμενος στον αρχηγό της ομάδας αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, είπε: "Περιμένω να κάνετε τα λόγια σας πράξη. Μπείτε μέσα και... πατήστε τους!".

Στον Ολυμπιακό επικρατεί μέγα πάθος για νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου και όλοι στον σύλλογο, προπονητές, παίκτες και διοίκηση είναι "φτιαγμένοι" για την μεγάλη αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης"!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου