ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Να η ευκαιρία!

Να η ευκαιρία!

17/11/2011
Ένα, έτσι κι αλλιώς, κρίσιμο και ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αυτό της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, φαίνεται πως θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον «Δικέφαλο του Βορρά»…

Η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στα μπακ και αυτό το γεγονός, αλλά και η δεδομένη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για αλλαγές, δείχνει ότι θα οδηγήσει τον Ρουμάνο προπονητή να εμπιστευτεί έναν από τους δύο πιτσιρικάδες που έχει στη διάθεσή του.

Όπως τονίζει η SportDay, Κώστας Σταφυλλίδης και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος δείχνουν έτοιμοι από όλες τις πλευρές και νιώθουν ότι έρχεται η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας…

Ο Αποστολόπουλος, βέβαια, έπαιξε για λίγο στο ματς με τη Σάμροκ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με ένα ξεκίνημα στην ενδεκάδα και μάλιστα, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τον ΠΑΟΚ.

Ίσως και σήμερα ο Μπόλονι να δείξει ποιον από τους δύο θα εμπιστευτεί ως παρτενέρ του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Πιο πιθανός θεωρείται ο Σταφυλλίδης στα αριστερά, ένας παίκτης που τώρα τελευταία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πείθει με την ετοιμότητά του. Αυτό, βέβαια, ισχύει και για τον Αποστολόπουλο στα δεξιά, ο οποίος από το καλοκαίρι έχει μια καλή και σταθερή παρουσία στην ομάδα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου