ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Βίλας-Μπόας

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Βίλας-Μπόας

15/11/2011

Σε μία κίνηση που δεν είναι καθόλου συνηθισμένη στην Αγγλία, προχώρησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο τεχνικός της Τσέλσι έπρεπε μέχρι σήμερα να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανάρμοστης συμπεριφοράς μετά το ματς με την ΚΠΡ, αφού πρώτα αποδεχόταν την παράβαση. Ε εκείνος, την αρνήθηκε! Δήλωσε αθώος και αναμένεται η απόφαση της FA.

Ο Πορτογάλος προπονητής, την 23ηΟκτωβρίου στο «Λόφτους Ρόουντ» είχε δει τους Μποσίνγκουα και Ντρογκμπά να αποβάλλονται από το πρώτο ημίχρονο και επιπλέον εφτά ποδοσφαιριστές της ομάδας του να τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Κρις Φόι. Δίχως δισταγμό για αυτό που θα επακολουθούσε, ο Βίλας – Μπόας έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με την ΚΠΡ, συμπληρώνοντας πως η διαιτησία όταν πρέπει παίρνει πάντα αποφάσεις που ευνοούν τους αντιπάλους της Τσέλσι.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία «χρέωσε» τον 34χρονο τεχνικό με την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εγκαλούμενος αποδέχεται την παράβαση και περιμένει μία επιεική ποινή που ορίζεται συνήθως στις 3-5 αγωνιστικές. Κι όμως ο Βίλας-Μπόας αποφάσισε να το τραβήξει στα άκρα. Αρνήθηκε τις κατηγορίες και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του. Αν δεν τα καταφέρει πάντως η ποινή θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που θα ήταν αρχικά, μιας και δεν υπήρξε συμμόρφωσή του ως όφειλε στην απόφαση.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου