ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κοίτα Μόντριτς πώς έχουν τα πράγματα

Κοίτα Μόντριτς πώς έχουν τα πράγματα

15/11/2011
Κοίτα Μόντριτς πώς έχουν τα πράγματα
Εκεί που είχε βάλει λυτούς και δεμένους να τον πάρουν με το ζόρι από την Τότεναμ για χάρη της Τσέλσι, που είχε στόχο τον τίτλο, ο Λούκα Μόντριτς όχι μόνο πείστηκε να παραμείνει, αλλά ξαφνικά όλα δείχνουν υπέρ του. Στη βαθμολογία, στους στόχους, στο νέο συμβόλαιο που έρχεται. Κάτι ήξερε ο Ρέντναπ…

Ο Κροάτης μέσος είχε πάρει απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Τσέλσι, αλλά ο πρόεδρος των «σπιρουνιών» Ντάνιελ Λίβι δεν δεχόταν να χάσει τον αστέρα του για κανένα αντίτιμο και έπεισε τον Ρέντναπ να πείσει τον Μόντριτς να πείσουν τη μοίρα και τα κατάφεραν. Όλοι.

Η Τότεναμ ισοβαθμεί με την Τσέλσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Ο Μόντριτς είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας και ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί. Το συμβόλαιό του που προέβλεπε 60.000 λίρες εβδομαδιαίως θα εκτιναχτεί μαζί με μπόνους στις 100.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Μόλις 2,5 μήνες μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Μόντριτς δεν έχει πλέον κανένα απολύτως πρόβλημα που πείσθηκε να μείνει στην Τότεναμ και να κυνηγά την κούπα του Europa League και την τρίτη τουλάχιστον θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου βρίσκεται η Νιούκαστλ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου