ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κάπου είχαμε μείνει…

Κάπου είχαμε μείνει…

18/11/2011

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής λόγω εθνικών υποχρεώσεων, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει και πάλι με πλήρη δράση. Με το πέρασμα 11 αγωνιστικών και πριν ακόμη συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας και πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ και φυσικά με διαφορά την καλύτερη επίθεση με 39 γκολ!

Πιο πίσω οι «κόκκινοι διάβολοι» που μετά την ήττα από τη συμπολίτισσα τρέχουν ένα ιδιαίτερα θετικό σερί με άμυνα μπετόν σε Αγγλία και Ευρώπη. Ένα βαθμό πιο πίσω στην τρίτη θέση η έκπληξη του πρωταθλήματος, Νιούκαστλ με τους παίκτες του Άλαν Πάρντιου να έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί μόλις 8 γκολ!

Τσέλσι και Τότεναμ ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με τους «μπλε» να δείχνουν κάπως ντεφορμέ και τα «σπιρούνια» με έναν αγώνα λιγότερο να δείχνουν ότι φέτος έχουν το τσαγανό και την ποιότητα να βρεθούν και πάλι στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην έκτη θέση ισοβαθμούν με 19 βαθμούς, 12 πίσω από την κορυφή, οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ . Οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να μετατρέψουν πλήρως σε βαθμούς το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και κολλάνε σε θεωρητικά εύκολους αγώνες. Από την άλλη οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και προσπαθούν να καλύψουν τη διαφορά που άνοιξε τις πρώτες αγωνιστικές.

Οι Άστον Βίλα, Στόουκ καθώς και οι τρεις νεοφώτιστες Σουόνσι, Νόριτς και ΚΠΡ προσπαθούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να σταθεροποιηθούν κοντά ή λίγο πάνω από το μέσο της βαθμολογίας.

Γουλβς, Γουέστ Μπρομ, Σάντερλαντ, Φούλαμ και Έβερτον θέλουν να βρουν τη χαμένη αγωνιστική τους ταυτότητα και να πάρουν σημαντικούς βαθμούς τις επόμενες αγωνιστικές που θα τις κρατήσουν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκεί δηλαδή που βρίσκονται προς το παρόν οι Μπόλτον, Μπλάκμπερν και Γουίγκαν, με την πρώτη να έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και τις δύο τελευταίες να έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μία φορά φέτος.

Το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου (17:00)

ΝΟΡΙΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ (14:45)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ

ΣΤΟΟΥΚ - ΚΠΡ

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (19:30)


Κυριακή 20 Νοεμβρίου (18:00)

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου (22:00)

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου