ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Παπαδόπουλος: "Να συνεχίσουμε έτσι"(video)

Παπαδόπουλος: "Να συνεχίσουμε έτσι"(video)

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη με 91-78 κόντρα στην Νανσί, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και κερδίσει όλα τα ματς στην έδρα του. Τι είπε ο 31χρονος σέντερ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Δείτε το βίντεο.
Εξαιρετική εμφάνιση (6π., 9ρ., 7ασ. - 19rkg) πραγματοποίησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κόντρα στη Νανσί και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στην επικράτηση με σκορ 91-78 απέναντι στην γαλλική ομάδα.
Ο "Λάζος" σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και κερδίσει όλα τα ματς στην έδρα του, ενώ υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι πάνε με καλή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:


"Είχαμε δυο εκτός έδρας ήττες και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι τις ασίστ και πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας.Πλέον έχουμε τα ματς στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα και πρέπει να τα κερδίσουμε για να ανεβούμε στην βαθμολογία. Έχουμε διατηρήσει ακέραια την έδρα μας, έχουμε κερδίσει όλα τα ματς και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος. Αγχωθήκαμε όταν αντέδρασε η Νανσί γιατί και στα προηγούμενα ματς πήραμε διαφορά και τη χάσαμε. Σήμερα όμως αντιδράσαμε σωστά και διατηρήσαμε το προβάδισμα.

Μοιράσαμε πολλές ασίστ στο ματς (σ.σ. 22), ένα δείγμα της ομαδικότητας με την οποία λειτουργούμε στο παρκέ. Δεν έχει σημασία πως έπαιξα εγώ, αλλά ότι όλοι μαζί κάναμε αυτό που έπρεπε. Σήμερα πήραμε σωστές αποφάσεις, είχαμε σωστές αποστάσεις και παίξαμε όμορφο μπάσκετ. Σίγουρα υπήρχε άγχος, αλλά νομίζω ότι όση ώρα και να παίζαμε δεν θα το χάναμε αυτό το παιχνίδι

Παίξαμε με συνεργασίες στην επίθεση και αυτό μας βοήθησε. Δεν έχει σημασία που ήμουν πρώτος στις ασίστ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Τώρα έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, πάμε με καλή ψυχολογία και θα στοχεύσουμε για το καλύτερο. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για μας, όσο και για τον κόσμο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να φτάσουμε εμείς στη νίκη. Τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστά και ότι έχουν κάνει οι δυο ομάδες ως τώρα δεν έχει καμία σημασία. Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει τίποτα. Εύχομαι να γίνει ένα σωστό παιχνίδι και να το απολαύσουμε όλοι."

RedPlanet.gr - Λάζαρος Παπαδόπουλος (16/11/11) by redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου