ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα…»


«Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα…»

17/11/2011 Στο Αγρίνιο είναι λαϊκός ήρωας. Είναι αρχηγός της ομάδας του Παναιτωλικού και μετά από δέκα χρόνια ήρθε, ως επιβράβευση των εμφανίσεών του, η κλήση στην Εθνική Ανδρών. Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στο www.sport-fm.gr και μίλησε για την εμπειρία του με την «γαλανόλευκη», τον Παναιτωλικό αλλά και το...όνειρο του EURO, το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Πάντα μια κλήση στην Εθνική σε κάνει υπερήφανο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσω να δουλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο. Δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι και δεν το έκανα ποτέ στην ζωή μου. Συνεχίζω να σκέφτομαι τις προπονήσεις, να είμαι καλά και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει ο προπονητής αν αξίζω να πάω. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη χρονιά», τονίζει αναφερόμενος και στο ενδεχόμενο να ταξιδέψει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ξεκίνημα του Παναιτωλικού την φετινή σεζόν φαντάζει ιδανικό, με δεδομένο κιόλας πως πρόκειται για μια ομάδα νεοφώτιστη, η οποία προήλθε από τα γήπεδα της Football League, όμως ο έμπειρος μέσος, τονίζει: «Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά. Έχουμε πάρει σε επτά αγώνες έντεκα βαθμούς, πράγμα που είναι πολύ καλό για εμάς. Έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο και δουλεύουμε πολύ. Ο ενθουσιασμός, μόνο κακός σύμβουλος μπορεί να είναι. Δουλεύουμε και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες στην ομάδα, οι οποίες έχουν ταιριάξει απόλυτα».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποιο «μυστικό» στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Τεννέ, τόνισε: «Θεωρώ πως το σημαντικότερο είναι τα αποδυτήρια. Κανείς μας δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από το σύνολο και αυτό είναι το θετικό. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πάμε ψηλά».

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου έκανε προσπάθεια να εξασφαλίσει εισιτήρια, η οποία όμως έπεσε στο κενό, πράγμα που ενοχλεί τον Θεοδωρίδη και τους συμπαίκτες του: «Δουλειά δική μας είναι να παίζουμε μπάλα. Αυτό κοιτάμε όμως θα πρέπει να πούμε πως ποτέ, τουλάχιστον στα τρία χρόνια που είμαι εδώ, δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα ο κόσμος του Παναιτωλικού. Σίγουρα αν είχαν την δυνατότητα να έκαναν εκδρομές θα δημιουργούσαν απίστευτη ατμόσφαιρα. Θα θέλαμε να είναι κοντά μας και στην Τούμπα».

Αυτό το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής είναι το πρώτο από τα πολλά δύσκολα που ακολουθούν για την Παναιτωλικό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Και είναι η αρχή από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά και εμείς είμαστε επικίνδυνοι και μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Δεν πετάμε στα σύννεφα και πάμε για ότι καλύτερο. Στόχος μας είναι να μην χάσουμε και φυσικά να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θεωρώ όμως πως ακόμα και η ισοπαλία, δεν πρέπει να μας απογοητεύει».

Τέλος αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους: «Ο στόχος μου είναι να έχω υγεία και να συνεχίσω να προπονούμαι και να δουλεύω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και κοιτάζω να έχω καλή απόδοση παιχνίδι με παιχνίδι».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου