ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Πάω Βραζιλία για τον Ροναλντίνιο»

«Πάω Βραζιλία για τον Ροναλντίνιο»

17/11/2011 Ο Βλάσης Τσάκας «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά μιλώντας στον βραζιλιάνικο Τύπο (Globoesporte) ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ δήλωσε πως σύντομα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό!

«Ναι, είναι αλήθεια. Σε δέκα μέρες θα είμαι στη Βραζιλία για να τακτοποιήσουμε το θέμα», δήλωσε. Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει τις φήμες πως θα δοθούν 30 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο και 7 εκατ. ευρώ ετησίως στον 31χρονο, απέφυγε να απαντήσει λέγοντα απλώς πως «…είναι θέμα του πρίγκιπα αυτό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Globoesporte, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Ασίς, φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και επιβεβαιώνεται πως μία εκ αυτών είναι από τον Παναθηναϊκό (παρότι ακόμη δεν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές στον Αλ Σαούντ). Πάντως σημειώνεται πως αν η εταιρεία μάνατζμεντ Traffic και η Φλαμένγκο διευθετήσουν κάποιες οφειλές (τριών μηνών) προς τον παίκτη, οι προτάσεις θα απορριφθούν και ο «Ρόνι» θα παραμείνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου