ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...27 ΚΑΜΕΡΕΣ? ΟΚ....ΑΛΛΑ...

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...27 ΚΑΜΕΡΕΣ? ΟΚ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΑΓΕ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΟΙ SPORT CASTER, KAI OI AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ 50-50 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ? Η ΘΑ ΓΕΙΡΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ?
ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

ALEX WEB RADIO/TV

Με 27 κάμερες η Nova στο ντέρμπι!!

17/11/2011
Με 27 κάμερες η Nova στο ντέρμπι!!
H Nova ανακοίνωσε μέρος των πλανων της για την ερχόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για την κάλυψη του ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Δικαιώνεται το ρεπορτάζ του sport-fm.gr από νωρίς το απόγευμα.

Το δελτίο Τύπου: «Με τη μεγαλύτερη παραγωγή HD στην Ελλάδα υποδέχεται η Nova το ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Σε μια παραγωγή εφάμιλλη τελικού Champions League, η Nova θα μεταδώσει μέσα από 27 κάμερες υψηλής ευκρίνειας όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα της χρονιάς, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας.

Παράλληλα, εν όψει της «μεγάλης μάχης», έχει ετοιμαστεί από τους έμπειρους αθλητικούς συντάκτες της Nova, ειδική εκπομπή Pre Game Show, με παρουσιαστή τον Γιάννη Πάγκο και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Το ρεπορτάζ από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα μεταφέρει ο Νίκος Γαβαλάς και αυτό από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Τζουάνης. Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο Αποστόλης Λάμπος και ο Γιώργος Αργυρόγλου με τρεις κάμερες θα συλλέξουν όλα τα πλάνα και πλούσιο ρεπορτάζ πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος ξεκινάει στις 19:30 και θα μεταδοθεί σε High Definition από το Νovasports HD & το Novasports 1.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, η αγωνιστική αρχίζει με το παιχνίδι ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, στις 17.15, από το Novasports 2, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Βασιλείου.

Την ίδια ώρα, στις 17:15, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, αγώνας που θα μεταδοθεί στο Novasports 3, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Βαγγέλη Πήχα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου σας κρατά σε ρυθμούς ντέρμπι μεταφέροντας το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της χρονιάς. Στο “SuperGoal” μπορείτε να δείτε επίσης, όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας, αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Κυριακή.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 15.00 με τον αγώνα Ατρόμητος-Λεβαδειακός από το Novasports 2, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόπουλου. 

Παράλληλα, στις 15:00, η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, στο Novasports 3, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιώργου Βασιλείου.

Στις 19.30, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα, από το Novasports 1 και το Novasports HD».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου